malzemeler
500 gr antrekot
250 gr mantar
2 adet dolmalık biber
1 adet kurusoğan
100 ml krema
1 tatlı kaşığı biberiye
1 adet havuç
hazırlanışı
Teflon tavada 2 yemek kaşığı margarini eritin etleri önlü arkalı kızartın. Mantarları, soğanı, biberi, havucu ince dilimleyip 2 yemek kaşığı zeytinyağla soteleyin. Kremayı, biberiyeyi ve tuzu ekleyip kaynatın. Servis yaparken kızaran etlerin üzerine pay ederek kremalı patatesle servis yapın.
malzemeler
500 gr küçük boy patates
300ml krema
1 su bardağı kaşar peynir rendesi
hazırlanışı
Patateslerin kabuklarını soyun yıkadıktan sonra ince dilimler hazırlayın. Fırın kabına balık sırtı şeklinde dizin. üzerine tuz, karabiber ve peynir serpip kremayı dökün 200C fırında pişirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder