30 Ocak 2012 Pazartesi
0
MALZEMELER
1 kg süt
1 su bardağı un
1,5 su bardağı şeker
150 gr margarin
1 paket vanilya
YAPILIŞI
Tencerede margarini eritin ,Unu ilave edip kavurun.Sonra sütü ,şekeri,vanilyayı ekleyip yoğun bir kıvama gelecek şekilde tel çırpıcıyla karıştıra karıştıra pişirin.Ocaktan alıp mikserle 5 dakika karıştırın.Dikdörtgen borcamınızı ıslatın ve tavuk göğsünü dökün. Ilıdıktan sonra buzdolabına koyun ve 3-4 saat bekletin. Üzerine tarçın dökerek servis yapın.
AFİYET OLSUN.
YALANCI TAVUK GÖĞSÜ
MALZEMELER
1 kg süt
1 su bardağı un
1,5 su bardağı şeker
150 gr margarin
1 paket vanilya
YAPILIŞI
Tencerede margarini eritin ,Unu ilave edip kavurun.Sonra sütü ,şekeri,vanilyayı ekleyip yoğun bir kıvama gelecek şekilde tel çırpıcıyla karıştıra karıştıra pişirin.Ocaktan alıp mikserle 5 dakika karıştırın.Dikdörtgen borcamınızı ıslatın ve tavuk göğsünü dökün. Ilıdıktan sonra buzdolabına koyun ve 3-4 saat bekletin. Üzerine tarçın dökerek servis yapın.
AFİYET OLSUN.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder