5 Ekim 2013 Cumartesi

0

Notd: Two Shades Of Grey

Scroll down for English, please...

Mutlu pazarlar! 

Havaların aniden soğumasıyla birlikte hepimiz sonbahar-kışlık kıyafetlere sarınıp makyaj ve oje seçimlerinde koyu renklere geçiş yaptık. Bordolar, morlar, kan kırmızılar ve grinin açıklı koyulu pek çok tonu göz kapaklarımızda, dudaklarımızda ve tırnaklarımızda. Ben de soğuk hava manikürlerimden birini bugün sizlerle paylaşacağım.


Hello everyone, 

Happy sunday funday! ;) Today I am sharing a nail polish combination. Two different shades of grey look gorgeous on nails- especially during autumn season. 

Flormar's grey 'Wet look' WL03 nail polish has such a good formula. It gets opaque in the very first layer. For more coverage you can also apply the second and/ or third layer. But since I decided to use it as a 'base coat' I've just applied one layer. Then I applied Flormar's BD01 Black Dot nail polish. 


Flormar'ın WL03 numaralı 'Wet Look' yani ıslak görünümlü ojesini baz oje olarak seçerek gene Flormar'ın son dönemde pek bir popüler olan 'Black Dot' yani siyah noktacıklarla bezeli BD01 numaralı ojesini de üzerine uyguladım. Wet Look ojenin tek katta bile opaklığı gayet güzel, eğer sadece bu ojeyi kullanacaksanız iki kat sürerek açık gri tonunda harika tırnaklara kavuşabilirsiniz. Ben baz oje olarak kullandığımdan tek kat uyguladım ve üzerine 'Black Dot'u sürünce zaten güzel bir opaklık elde etmiş oldum.

The result is just like that! I guess they are a cool couple;) I both like the polishes. But my unique excuse about the Black Dot nail polish is to remove it so hardly! Well, we can wrap aliminium folios all over our nails to solve this problem! :)


'Black Dot' oje içindeki irili ufaklı siyah noktaları uygularken dikkatli olmakta fayda var. Fırçayı ojeye iyice daldırıp yeterli miktarda nokta yakaladığınıza karar verdikten sonra ojeyi sürmenizi öneririm;) Her tırnakta eşit görünüm bu tip ojelerde son derece zor, hatta imkansız. O yüzden asimetrik desenli tırnakların keyfini çıkarın. 'Black Dot' ojenin tek kusuru ise tırnaktan çok zor temizlenmesi:( Bunu içinse 'folyo yöntemi' imdadımıza yetişiyor:)



Bu ikiliyi son derece beğendim. Ve renklerinden ötürü meşhur üçlemenin ikincisiyle de fotoğrafladım;) 

By the way, I wanted to take a photo with my book ' Fifty Shades of Dark' . The images of  the book's cover matched perfectly with my nail polish combo- I suppose! :) Did you like? Loves to all of you;)


Beğendiniz mi? Sevgiler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top