14 Ocak 2015 Çarşamba

0

Victoria's Secret'ın 2015 mayo kataloğu


Victoria’s Secret, merakla beklenen mayo kataloğunu yayınlayarak Swim 2015 koleksiyonunu resmi olarak lanse etti. Çekimleri eşsiz güzellikteki Hawaii adalarında ünlü moda fotoğrafçısı Greg Kadel tarafından gerçekleştirilen katalogda sezonun en moda ve en seksi mayo stillerine yer veriliyor. 










Dünyanın en tanınmış Süper Modellerinin kariyerlerini tepeye taşıyan marka, kataloğun kapağı için Meleklerinden Behati Prinsloo’yu seçti. “Very Sexy One Shoulder Triangle & Double Strap Cheeky” model, tek omuzlu ve çift şeritli bir bikini giyen Behati, her yıl yayınlanan mayo kataloğunun kapağında ilk kez yer alıyor.



















































Bu yılın mayo koleksiyonundaki en gözde trendler arasında spor ve sörf esintili mayolarda neoprene ve file gibi kumaşlar sayılabilir. Karışık desenlerin, makrame, püskül ve fırfır gibi detayların dikkat çektiği bohem stiller öne çıkıyor. Seksi formlar her zamanki gibi popüler olmaya devam ederken, bu yılın baş döndürücü trendleri olan derin dekolteler, yüksek kesimler ve şeritli detaylar daha da çekici.





Swim 2015 koleksiyonu, 13 Ocak’tan itibaren VictoriasSecret.com web sitesinde, Victoria’s Secret Catalogue’da, ülke genelinde seçili Victoria’s Secret mağazalarında ve Victoria’s Secret iPad ve iPhone uygulamalarında sunulacak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top