5 Ekim 2013 Cumartesi

0

Canşui Anne Oluyor

Merhabalar,
Tutumsuz bir blog yazarı olarak  yepyeni bambaşka bir konuya değinmek için açtım bloğumu yazmayalı epey olmuş :) Aslında hamileliğimin 34. haftasına gelene kadar ara ara yazmayı çok istedim ama düzenli yazamayacağımı bildiğimden hep vazgeçtim. Şimdi ise bazı bilgileri bulmak için interneti deli gibi kullandığımı orijinal bir ürün bulduğumda mutluluktan zıpladığımı görünce dedim ki ben paylaşayım. Google da aranırken gören olur ve belki birilerine bir faydam dokunur.
Benim oğluşum bize sürpriz olarak geldi. Planlı bir hamilelik değil ancak istemem yan cebime koy durumu var tabii ki eşimle ikimizde çocukları çok seviyoruz ve çocuğumuzun olmasınıda çok istiyorduk. Ancak bu yıl değil belki seneye içindi planlar o kadar çok! dikkat etmişiz ki ufaklık sürpriz yaptı daha ablam 4 aylık hamile iken, teyze olmanın mutluluk sarhoşluğunu ancak atlatırken kendiminde hamile olduğumu öğrendim. Önce bir panikledim. 5 ay arayla 2 bıdık . Ablamın çocuğuda benim çocuğumdan farksız olacaktı çünkü ikisine bir nasıl bakacağız önce biri biraz büyüsemiydi? :))) Sonra dedim ki bundan güzeli mi var aynı yıl içinde doğacak iki kuzen. İkiz kardeşler gibi büyüyecekler. Oğlum doğduğu andan itibaren en kral arkadaşı, kuzeni, canı yanında olmuş olacak. Bu çok süper bir şey!.. Sonrasında ablam doğum yapınca ne iyi ettiğimi anladım. Çünkü insan hemencik istiyor. Bense 4 ay karlı olarak başladım bu işe. Gurur bizim oyuncağımız deneme tahtamız oldu yavrucak :). Pek çok şeyi onda öğrendik. Annemlerde yıllar geçmiş unutmuş pek çok şeyi tabii ki. Günler nasıl geçer nasıl olur diye diye 34. haftayı bulduk iki hafta sonra artık beklemedeyiz bebiş her an gelebilir. Şaka gibi!...
Bu süreçte internetten pek çok şey araştırdım. Parça parça baktım ettim ama şu ana kadar bebeğime bişey almamıştım. Özellikle Son 1 haftadır artık bebişin geleceğini anlamış olsak gerek :))) Yorğun bir alışveriş turundayız. Ayrı ayrı başlıklarla araştırma yapan anne adaylarına yardımcı olmak için benim önemsediğim ayrıntıları ve bulduğum ürünleri paylaşacağım.
Bakalım bu blog serisi  ne kadar devam edecek ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top