Malzemeleri
- 2 SU BARDAĞI UN
- 1ÇAY BARDAĞI SÜT
- YARIM ÇAY BARDAĞI SIVIYAĞ
- ALDIĞI KADAR SU
- 250 GR CEVİZ VEYA FISTIK
- 2 SU BARDAĞI ŞEKER
- 1 BUÇUK SU BARDAĞI SU
- 1 TATLI KAŞIĞI SADEYAĞ VEYA TEREYAĞI
- HAMURUN TÜM MALZEMELERİNİ DERİN BİR KABIN İÇİNDE İYİCE ÇIRPIYORUZ.
- BİRAZ
DİNLENDİRİYORUZ BİR NAYLON SÜZGEÇTEN GEÇİRİYORUZ. - TEFLON TAVADA KREP PİŞİRİR GİBİ PİŞİRİYORUZ.HAMURUMUZUN KIVAMI KATI AYRAN GİBİ OLACAK
- HER BİR KREBİ ÜZERİNE CEVİZ VEYA FISTIKLARI SERPİYORUZ ve RULO YAPIYORUZ.
- RULOLARIMIZI TEPSİYE
DİZİYORUZ ÜZERİNE KAYNATTIĞIMIZ ŞERBETİMİZİ DÖKÜYORUZ. - TATLIMIZI ŞİŞMEMESİ İÇİN FAZLA BEKLETMEDEN YİYORUZ.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder