BUGÜN GEÇEN SENE YAPTIĞIM PİDELERDEN YAPTIM HERZAMANKİ GİBİ SONUÇ MÜKEMMELDİ BU SEFER SUCUKLU YAPMADIM KIYMALI VE BEYAZ PEYNİRLİ YAPTIM FOTOĞRAFLARINI ÇEKMEDİM BU YÜZDEN GEÇEN SENEKİ FOTOĞRAFLARI KULLANDIM PİDECİLERDEKİ GİBİ YUMUŞACIKTI TARİFİNİ YENİ GÖRENLER İÇİN TEKRAR VERİYORUM
1 BARDAK SÜT
1 BARDAK YOĞURT
1 BARDAK SU
YARIM BARDAK SIVI YAĞ
YETERİNCE TUZ
ALABİLDİĞİ KADAR UN
3 TANE YUMURTA (BİR TANESİNİN SARISI ÜZERLERİNE SÜRMEK İÇİN)
1 PAKET YAŞMAYA
YUMURTALAR HARİÇ BÜTÜN MALZEMELERLE KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA BİR HAMUR YOĞRULUR
YAKLAŞIK 2 SAAT KADAR HAMURUN KABARMASI BEKLENİR
HAMURDAN PORTKAL BÜYÜKLÜĞÜNDE PARÇALAR ALIP PİDE HAMURU ŞEKLİNDE AÇILIR
ÜZERİNE İÇ MALZEMESİ YAYILIR KENARLARI ORTASI AÇIK KALACAK ŞEKİDE KAPATILIR
ÜZERLERİNE YUMURTA SARISI SÜRÜLÜP ÖNCEDEN ISITILMIŞ (200 DERECE) FIRINDA KIZARANA KADAR PİŞİRİLİR
KIYMALILARIN YUMURTASI VE SUCUKLUNUN KAŞARI ÜZERLERİNE YAYILIP YUMURTALAR PİŞTİKTEN KAŞARLAR ERİDİKTEN SONRA FIRINDAN ALIP SICAK SICAK SERVİS YAPILIR
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder