23 Mayıs 2009 Cumartesi

0

Ah Dita vah Dita ve zayıflama diyeti

Ah Dita vah Dita!
Dita von teese! Ne kadın amaa))
Yok bu sefer de bu yarım porsiyon hatuna özeniyor değilim, sadece ayılıp bayılıyorum. Takdir falan da etmiyorum o ince beli, o kaşı gözü, o yanaktaki beni. Acayip bi şey bu kadın. Aslında sarışınmış, komacan bi şampanya kadehinde alemlere ibret olasıca bir gösteri sunuyormuş, gece karşına çıksa tevbe edip imana geleceğin şekilsiz şekilli adamın karısıymış, sonra ayrılmışlar adam başka bi hatuna yazılmış şu bu. Adam adam dediğimde koskomacan Marilyn Manson anacım boru diil. Ama kısmen benziyor. Ben bu adama ağzıyla kuş tutsa bile gıcığım (yutar lan o kuşu, vazgeçtim!)

Sırma teyze altın günü mode on: "Bu gül gibin kızı bırakıp da başka kadına giden adamı yüce rabbim bildiği gibi yapsıın!"

Ahlayıp vahlamanın sence ne manası var kahvenin perisi?? Delirdin mi kızım? Sırma teyze kim ayrıca? Konuşacaz bunu kaçma bi yere. Yaz şimdi ne yazıyosan sonra gel yamacıma.

Dita, sana yakinen tanıdıkların Dita mı diyor ne diyor bilemiyorum. Öyledir zaar. Ditaa sen bana o ince belin sırrını bi söylesene bacım? Ama bak kalkar da sinir stres dersen, şu evlendiğim adamın suratına sen de baka baka bi ton zaman geçirsen gram fazlalığın kalmaz falan diyeceksen, kırarsın kalbimi bilmiş ol Dita von bi şey.

Bu vesileyle ben de Dita minişimden formül gelene kadar bir diyet reçetesi vermek isterim, garantilidir belirteyim bi de.
Şu gibi gibi:

Sabah aç karnına bi bardak elma sirkesini sek içiyosunuz. Öyle suya bi tatlı kaşığı katayım falan yok. Doldur bardağa, su bardağı olacak he canım, dik şimdi onu kafana. yarasın. Bu.

Kahvaltıda iki ölçek maydanoz sapı kemiriliyo. Yutmayın sakın. Sadece kemirilip bırakılacak. Ölçek dediğim şey iki narin parmağınızın ucuyla tutulan miktar oluyor. sen buna istersen 5 sap maydanoz de. O işte.

Öğle yemeğine iki saat kala üç fincan yeşil çay iç, içine limon sık ama önce. Bunların piyasada sade sade satılanı zıkkım gibi biliyosun, limonlusu nanelisi de öyle be yav! Neyse iç işte taze limonlu. Bak zıkkım dedim sıra öğle yemeğine geldi:

Sevgili bağyanlar, bu diyet boyunca her öğle yemeğinde 8 yemek kaşığı kadar zıkkım yiyoruz. Yağsız, tuzsuz, haşlanmış, mümkünse buharda pişmiş gibi yapmış bir takım saksı bitkisinden hallice otun üzerine limon sıkıp efendi bi zıkkım kıvamına getiriyoruz, yutuyoruz.

Ara öğün: Sabahtan kalan maydanoz saplarını ye.

Akşam sefası: İki gram nur yutacan. İster portakal suyunun içine kat, ister sade suya tirid olsun. Portakal suyu dedim diye gözlerinin içi güldü bakıyorum? 2 küçük sıkma portakalı sıkacan, dellenme.

Bu diyet bir hafta yapılıyo hanımlar ve hatta beyler. Değişimli dönüşümlü şeyler şunlardır: Nur yerine 8 fasıl yemekteyiz programı izlenebilir.

Şunu bi yapın, sonra bana bi rapor verin bakalım nolmuş.

Öptüm Dita,
bekliyorum formülü))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top