27 Şubat 2010 Cumartesi

0

Yeşil Capelet

 
       Bu capeleti 1. kalite yünlü kumaştan 2 ay kadar önce diktim. Tüm diktiklerim hobi odamdaki askıda fotoğraflanmayı bekliyorlardı. Başka siparişler ve tatil araya girince bugüne kadar fotoğraflayamadım. Bugün başladım. Sırada üç farklı model ve renkte capelet daha var. Fotoları çok beğenmedim ama hava kapalı, Erol Atar acemi olunca bu kadar oldu.
 



Yakası hem dik hem de kıvrılarak kullanılabiliyor. Görüldüğü gibi asimetrik kesim uyguladım. Yakayı telaladım. Klapa kısmını çok geniş keserek tok durmasını istedim.(Bknz. aşağıdaki fotoğraf)



Bu genişliğin etek ucundan sarkmaması için içeride iki ayrı yerde çıt çıt kullandım. Britleri siyah keçeden hazırlayıp diktim.



Etsy' de satışa koyacağım. Sadece bir tane olduğu için Pasaj' a koymayacağım. Satın almak isteyenler yorumlardan ya da mailden bana ulaşabilir. Kargo dahil 50 liradır. Kumaşın asıl rengi, en üst fotoğraf kolajında görünen giyilmiş haliyle çekilen fotoğraflarda daha net çıkmış. Onları baz alarak düşünün. 36-44 arası tüm bedenlere uyar. Daha büyük bedenlerde, beden genişliği sorun olmayacaktır ama yaka dar gelebilir diye düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top