22 Mayıs 2010 Cumartesi

0

tavuk kokoreç

Nefis bir hafta sonu atıştırmalığı. Resim kendini ne kadar anlatıyor bilemiycem ama keyifle yenen bir ekmek arası. İsteğe bağlı porsiyon yada dürüm arası da olabilir :)


malzemeler:
2 adet tavuk bacağı (evde tavuk bacağı vardı, göğüsün kullanımı daha rahat olur)
2 adet büyük domates
2 adet sivri biber
bol kekik
bol toz kırmızı biber
bol acı biber (isteğe bağlı)
1/2 çay kaşığı kimyon
tuz

hazırlanışı:
Tavuklar haşlanır parçalara ayrılır ve küçük küçük doğranır. Tavaya 4 ym kaşığı zeytinyağ konur biberler sotelenir tavuklar ve baharatlar eklenir tahta spatulayla üzerlerine basa basa kavrulur en son domatesler konur suyunu çekene kadar pişirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top