14 Nisan 2011 Perşembe

0

Bebak Acı Badem Sütü




Ne zaman makyaj yapmaya başladım o zamandan beri makyajı temizleyecek güzel birşeyler aradım. Birçok çeşitli markanın ürünlerini denedim, en sonunda bir eczanede çok uygun fiyatı olan bebak acı badem sütünü aldım. İçeriği doğal olan ürünleri seviyorum daha önce buradaki doğal içerikli kremlerim ve buradaki doğal yağlar hakkında düşüncelerimi de yazmıştım. 
Bademin acısına denk geleniniz varmı bilmiyorum ama kokusu aynen öyle kokuyor. Kıvamı çok güzel ne çok sıvı nede çok katı. Ben makyajımı çıkarırken kremimi nemli sünger üzerine döker öyle çıkarırım. Bu süt yüzünüzde ne kadar makyaj ve kir varsa hepsini çok güzel temizliyor. İçeriği biraz yağlı gibi bu yüzden yağlı ciltler kullanabilir mi bilemiyorum ama burada tüm ciltler için uygun olduğu yazıyor. Sadece yüz temizliği için kullanmıyorum, nemlendirme özelliğide çok güzel. Ciltte bir aydınlanma bir canlanma geliyor sanki, cilt daha da bir yumuşak oluyor...

Bir kutuyu bitirmeye yakın hemen yenisini alıyorum… Fiyatı gayet uygun ve her eczanede bulabileceğiniz bir ürün. Eğer makyajınızı temizlek için doğal içerikli bir ürün arıyorsanız bu sütüde denemeden geçmeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top