8 Nisan 2011 Cuma

0

Reiki Nedir?


Reiki İle Hayata Yeniden Merhaba…

Sıkıntıların Anahtarı Avucunuzun İçinde…

Sıkıntılı günleri geride bırakmak, aşk hayatınızı düzene sokmak ve tüm olumsuzlukları kendinizden uzaklaştırmak mı istiyorsunuz? Reiki tam size göre bir şifa tekniği…

Günümüzde artık birçok insan alternatif tekniklerde kendisini geliştirerek yaşamın olumsuz etkilerinden kurtuluyor. Peki, nasıl oluyor diyorsanız Reiki Master ve Uzman Astrolog Su Karakuş, Reiki ile hayatımızda yapabilmeğimiz değişiklikler hakkında bilinmeyenleri anlatıyor.

Reiki Nedir Diyorsanız…

Ruhsal yaşam enerjisini yükselten bu tekniklerin tarihi binlerce yıl öncesine dayanmaktadır. Kullanımı en kolay şifa terapilerinden biridir ver herkes rahatça uygulayabilir.

Reiki kelimesi Japonca'da “Transandantal”ruhun enerjisi yani kozmik yaşam enerjisi demektir.

Beden-Ruh dengesini düzenler ve aynı zamanda biyoenerji kapasitesini çoğaltır.

Ellerimizde ve tüm bedenimizde bu enerjiyi hissedebiliriz. Bu şekilde tüm çakralarınızı açarak kendinizi olumsuzluklardan arındırabilir ve çevrenizdekilere bu olumsuzluklardan arınmaları için bir şifa aracı olabilirsiniz.

Hayat İlişkinizi Rahat Bırakmaz, Reiki İlişkinizi Yoluna Koyar…
Reiki’nin uygulama alanını dilediğiniz gibi genişletebilir, yaşamınızın her dakikasına yayabilirsiniz. Hatta bu şifa çalışmasını çocuklarınız, eşiniz, anneniz, sevdiğiniz arkadaşlarınız için de kullanabilirsiniz. Tabii Reiki’ye uyumlanmış olmanız gerekiyor.

Yeni Bir İlişki İstiyorsanız…
Seveceğiniz kişide olmasını istediğiniz nitelikleri, özellikleri biliyor musunuz? Bilmiyor ve hatta üstünde hiç düşünmediğinizi şu anda fark ediyorsanız kendinize düşünmek için birkaç gün veya birkaç hafta tanımalısınız. Sevginizi kazanacak nitelikleri bir kağıda yazın. Burada ne dilediğiniz çok önemli. Gerçekten ne istediğinizi tam olarak belirleyin. Geri dönülmez bir yola girmiş olabilirsiniz. Baş bölgenize göndereceğiniz Reiki’den sonra bu listeyi hazırlamanız en iyisi.

Listeyi bir kutuya yerleştirin, kutuyu avuçlarınızın içine alın veya kâğıdı katlayıp elinizde tutun. Kutu metal olmamalı. 15 dakika Reiki gönderin. Bu uygulamayı 21 gün boyunca sürdürün. Bu şeklide gönderdiğiniz enerji sayesinde hayat size olumlu yanıt verecektir.

Var Olan İlişkinizi İyileştirmek İçin…
Reiki yolunda gitmeyen ilişkiler için de bir şifa kaynağıdır. İleri seviyelerde ilişkinizi, buluştuğunuz andaki ortama Reiki göndermekle aranızdaki problemlerin kendiliğinden ortadan kalkmasını sağlayabilirsiniz. Bu yetmezse sorunların kaynağına Reiki göndermekle aklınıza bile gelmeyen problemleri henüz başlamadan çözebilirsiniz.

Cinsel Yaşamınızı İyileştirmek İçin Reiki…
Cinsel problemler ayrılık nedenlerinin başında gelir ve bir araştırmaya göre erkeklerin %80’i cinsel fonksiyon bozukluğu yaşamakta ve bu durumu kabul etmemektedirler.

Reiki’yi stres altındaki partnerinizin başına, düşüncelerine göndermeniz ve cinsel sorunlarınızın kaynağına göndermeniz de cinsel yaşamınızın bilinmeyen sorun kaynaklarını ortadan kaldırır.

Su Karakuş
Astroloji Uzmanı –Reiki Master

-basin bulteni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top