27 Ağustos 2011 Cumartesi

0

Konsept: English Tea Party :)

 Sizlerle daha once Annem'in hazirladigi sofralari paylasmistim. Boyle bir anneniz olunca evlat olarak sizde misafir agirlayacaginiz zaman onun kadar hamarat ve yetenekli oluyorsunuz :) Gecen hafta ablam kendi arkadaslarina bir "Tea Party" duzenledi. Konsepti ve ilhami ingilizlerin o meshur cay partileri oldu. Resimlerde goreceginiz sofrayi eski ve yeni esyalarimizla kurduk. Masa uzerinde goreceginiz kimi malzemeleri Kapalicarsi, Misir Carsisi ve Tahtakeleden aldik. 
Bir de Ev yapimi "Pink Lemonade" yaptik :) Sizde misafirlerinize boyle birsey sunmak isterseniz yapimi cok kolay. Normal limonata yapip icine pembe rengi alacak sekilde Nar serbeti kattiginiz zaman cok guzel bir tad ve renk aliyor. Icine bir de buyuk limonlar dilimleri kesip, buzdolabinda biraz soguttuktan sonra servis edebilirsiniz. 
 Yukaridaki resimde gordugunuz peceteligin icinde bulunan ise yelpaze. Rengarenk yelpazeler yapip Istanbul'un bu sicaginda hemde ingiliz kadinlari havasi vermek adina yelpaze koyduk :) 





 Bu sekerleri kapalicarsida bulduk. Her renk ayri bir tat. Limonlu, kivili, portakalli bir cok cesidi var. Hem goruntu olarak hemde tad olarak masaniza cok guzel bir tad katiyor. 

 Renkli cupcakeler ise size gecen hafta hamile pastasinda bahsettigim Art Cafe'den. Lezzeti muhtesemdi :)
Bu arada cogunuzdan yazilarimi cok seyrek girdigim konusunda sitem aliyorum. Istanbuldaydim ve buyuk bir telas icindeydim. Simdi tekrar New York'a dondum ve buradan yazilarimi sizlere yazmaya devam edecegim. Maalesef Istanbul Moda Haftasinda orada yokum ama elimden geldigince sizlere defilelerle ilgili detaylari aktarmaya calisacagim. Umarim bu yazimda yine sizlere fikir olabilmistir :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top