26 Aralık 2011 Pazartesi
0
MALZEMELER
3 adet elma
2 paket petibör büskivi
Yarım paket (125 gr) eritilmiş margarin
2 yemek kaşığı pudra şekeri
3 yemek kaşığı kakao
1 çay bardağı çekilmiş ceviz içi
1 paket vanilya
Üzeri için antepfıstığı tozu,hindistan cevizi,renkli granül şeker
YAPILIŞI
Büskivileri rondodan geçirerek un haline getirin.Bir kaba koyun,İçine erimiş soğumuş margarini kakaoyu çekilmiş cevizi,pudra şekerini,vanilyayı koyun.Elmayı da en son rendeleyip ilave edin.Karışımı hamur haline getirin ve istediğiniz büyüklükte yuvarlayın.Hindistan cevizine ,granül şekerine,antep fıstığı tozuna bulayın.
Servis yapın.
AFİYET OLSUN
ELMALI BONBON
MALZEMELER
3 adet elma
2 paket petibör büskivi
Yarım paket (125 gr) eritilmiş margarin
2 yemek kaşığı pudra şekeri
3 yemek kaşığı kakao
1 çay bardağı çekilmiş ceviz içi
1 paket vanilya
Üzeri için antepfıstığı tozu,hindistan cevizi,renkli granül şeker
YAPILIŞI
Büskivileri rondodan geçirerek un haline getirin.Bir kaba koyun,İçine erimiş soğumuş margarini kakaoyu çekilmiş cevizi,pudra şekerini,vanilyayı koyun.Elmayı da en son rendeleyip ilave edin.Karışımı hamur haline getirin ve istediğiniz büyüklükte yuvarlayın.Hindistan cevizine ,granül şekerine,antep fıstığı tozuna bulayın.
Servis yapın.
AFİYET OLSUN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder