- 1 KASE YOĞURT
- 4 DİŞ SARMISAK
- 1 ÇAY KAŞIĞI PULBİBER
- 1 ÇAY KAŞIĞI NANE
- 1 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
- KABAKLARI 1,5 SANTİM ENİNDE KESİYORUZ.
- DOLMA OYACAĞI İLE OYUYORUZ.
- DOLMA HARCIMIZI HAZIRLIYORUZ, İÇLERİNE DOLDURUYORUZ.
- PİLAV TENCERESİNE TEK
SIRA DİZİYORUZ
- YETERİ KADAR SU KOYUP PİŞİRİYORUZ.
- PİŞEN DOLMAMIZIN ÜZERİNE SARMISAKLI YOĞURDUMUZU DÖKÜYORUZ.
- ÜZERİNE NANELİ SOSUMUZU
GEZDİRİYORUZ .
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder