17 Temmuz 2011 Pazar

0

ÇİVİLERLE ÇALIŞALIM

 
Yeni başlayanlar için çok güzel bir alıştırma.Haftalardır hep misina üzerinde çalışmalar yaptık biraz da çivilerle uğraşalım istedim.Bu modelin bilekliğini uydurarak yapım ;). Sonra kolyeler ortaya çıktı. Siz de zamanla boncukla uğraşınca farkedeceksiniz bakığınız her yerde şu şöyle de olurdu, yok böyle daha iyi gibi yorumlarda bulunacaksınız.



Yapılışa geçmeden önce malzemelerden bahsedecek olursam ; çivi, misina, yuvarlak kristal,misina kapama aparatı ve bileklik için lastikli misina.Şunu belirtmek isterim piyasada çok iyi olmayan lastikli misinalar var, ince olanları almamaya dikkat edin.Yaıplışına gelince boncuklara çivileri geçirip bükme işlemini yapıyorsunuz.Eğer çiviyi bükme işlemini bilmiyorsunuz lütfen küpe yapımı videosunu izleyiniz.Dediğim gibi bu bir alışırma örneği yaptıkça daha iyi bükeceksiniz.
Birinci sıradaki kolye için geçirmelerde bir çivili boncuk bir normal boncuk şeklinde ilerliyor.İkinci ve üçüncü modelde bir boncuk, üç çivili boncuk şeklinde.Bu modelleri yaparkan lastikli olsun ister normal mi,sina olsun iki kat alınız.Bielklik için lastikli misina bağlanıyor, kolye ucu için takıcıya gittiğinizde misina kapama aparatı gerekmektedir.
Unumadan yaptıklarınızı mailime bekliyorum arkadaşlar yayınlamak isterim, kötü çekerim diyorsanız da yine gönderin, farketmez.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top