30 Temmuz 2011 Cumartesi

0

KIM KARDASHIAN NISANLANDI

Kim Kardashian kardesi Khloe Kardashian'in Los Angeles'daki evinde Kris Humphries ile nisanlandi. Bircok unlu isimle flort eden 1980 dogumlu Kim Kardashian sonunda mutlulugu 6 aydir birlikte oldugu 1985 dogumlu Kris Humphries de buldu. 
3 gun once karar verilerek hizli bir sekilde hazirlanilan nisan 22 temmuzda gerceklesti..
Iste cok ozel nisandan goruntuler..

Kim Kardashian nisan kiyafeti olarak Azzedine Alaia beyaz bir elbise tercih etmis. Ayakkabi tercihi ise Christain Louboutin'in en yuksek topuklusu olan Daffodile modeli..
Sagdaki resimde ise Kardashian kardeslerin hepsi birarada..

Soldaki resimde Kim Kardashian, Kourtney Kardashian oglu Mason ile ve Khloe Kardashian.. Khloe Kardashian gecenin ev sahibi olarak siyah beyaz desenli elbisesi ile oldugundan zayif gorunmeus ama guzel olamamis. Elbise guzel ama Khloe'ye pek yakismamis, kobalt mavisi ayakkabilari ile goruntusunu renklendirmesi ise dogru bir secim olmus.
Sagdaki resimde ise Kim Kardashian en yakin arkadasi La La Vasquez ile birlikte..

Kourtney Kardashian da ablasinin nisanina kirik beyaz bir elbise ile katilmis.
Kourtney Kardashian'in oglu Mason'un cigili takim elbisesi ve lacivert moccasinleri de cok sirin olmus, tipki bir kucuk adam goruntusunde..

La La Vasquez de en yakin arkadasinin nisanina kirik beyaz bir elbise ile katilmis onun ise ayakkabi tercihi YSL'den yana olmus.
 Kardashian kardeslerin yuksek topuklu meraki nisanda da dikkat cekiyor,  Kourtney ve Kim Kardashian Louboutin'in en yuksek modelinin farkli renklerini tercih etmisler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top