10 Temmuz 2011 Pazar

0

Clinique Solar Smart 30 SPF Yüz Kremi Hediye !


Haftaya guzel bir hediyeyle ba$lamaya ne dersiniz?

Salincakta iki Kisi Facebook sayfasini "Begenenler" arasindan sececegim 1 kisi fotografta gordugunuz Clinique Gunes Serisi'nden 30 SPF koruma faktorlu yuz kremi'nin sahibi olacak (Kargo ucretini ben odeyecegim). Urunun tanitimini asagida bulabilirsiniz. Kazanmak icin tek yapmaniz gereken facebook sayfamdaki "BEGEN" butonunu tiklamaniz ve Facebook'taki Clinique yazima yorum birakmaniz. 

Katilmak icin 11 Temmuz Pazartesi gece yarisina kadar sureniz var. 

Hepinize bol $ans! 

- Blog Sahibesi


______________________________________________________________________________

Clinique’in özel SolarSmartTM teknolojisine sahip Güneş Serisi ile güvenli bronzluğun keyfini çıkarın.

Bilim adamları 60 yaşından önce meydana gelen yaşlanma belirtilerinin %80’nin güneşe bağlı olarak meydana geldiğini düşünüyor. Mevsim ne olursa olsun, korunmasız olarak güneşe maruz kaldığımız her saniye ileride kırışıklar, koyu lekeler, ince çizgiler ve elastikiye kaybı gibi yaşlanma belirtilerinin ortaya çıkmasına sebep olur.

Öyleyse en iyisi her gün cildinizi güneşe karşı en etkin şekilde koruyacak ürünler kullanın.

UV ışınları o kadar güçlüdür ki cildin, kağıt inceliğindeki epidermis tabakasına kolayca etki eder. Farklı UV ışınları (UVA ve UVB) ciltte farklı zararlara yol açar. Ve tüm bu zararlar daha güneşe çıktığımız ilk saniyede başlar. Bronzlaşmak, cildin, DNA’sını bu zararlı ışınlardan korumak için geliştirdiği bir mekanizmadır. Yani, eskiden sağlıklı bir cildin belirtisi olduğunu sandığımız bronz renk aslında cilt kanserinden erken cilt yaşlanmasına kadar değişen ciddi cilt hasarlarının en önemli belirtisidir.

UVA ışınları cilde, UVB ışınlarına göre daha derin zararlar verir çünkü UVB ışınları cildi yakarken UVA ışınları cildi yaşlandırır. Ve malesef güneş koruma ürünlerinin hepsi iki tip ışına karşı da koruma sağlamaz. Clinique’in SolarSmartTM teknolojisine sahip güneş serisi 3:1 koruma teknolojisiyle cildin UVA ışınlarına karşı UVB ışınlarına göre 3 kat daha fazla korunmasını sağlıyor. Peki bu neden bu kadar önemli? Çünkü 3:1 oranındaki korumaya sahip ürünler cildin farklı UV ışınlarına karşı doğru oranda korunmasını sağlar. Bu da serinin en önemli farkını oluşturur.

Clinique’in güneş serisinde tüm farklı yaşam tarzlarına ve tercihlere uyacak bir koruma formülü bulunmaktadır. Tüm ürünler suya ve terlemeye dayanıklıdır, yağ içermez, gözenekleri tıkamaz ve hassas ciltlere dahi uygundur.

Tüm Clinique Güneş Ürünleri E vitamini, plankton özü ve antioksidanlar gibi özel içerikleriyle cildin doğal onarım sürecini destekler, bu şekilde cilde verilen zararı gidermeye yardımcı olur.

Clinique’in güneş serisi “Dünya Cilt Kanseri Vakfı” tarafından önerilen ender güneş serilerinden biridir, o kadar hassastır ki 6 aydan büyük çocuklarda dahi rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Dermatologlar tarafından test edilmiştir. Foto-Toksisite testinden geçmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top