30 Ağustos 2012 Perşembe

0

56- GÜNÜN ŞIKI : Berrak Tüzünataç

 


Dün gece gerçekleşen Ebru Danyal ve Cem Başar 'ın düğünü malzeme açısından çok zengin. Bugün yarın düğün davetlilerini didik didik inceleyeceğiz :) İlk olarak benim için gecenin en şıkını sizlere sunuyorum. Berrak Tüzünataç !

Gerçi Deniz Marşan ve Derin Mermerci 'de çok şıklarmış ama ne yazık ki ikisinin de fotoları yok. O yüzden sadece Berrak Tüzünataç 'ı seçmek zorundayım. Davetllerin içinde beğendiğim birçok şık isim var ama Berrak bambaşka diyarlarda.

Lavanta renkli elbiseye harika bir fitting yapılmış. Büyük olasılıkla Elif Cığızoğlu tasarımıdır. Malum yerli markalarda yabancılarda olduğu gibi başarılı değilim :) Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Straples dekolte giyenin üstüne ancak bu kadar kusursuz oturtulabilir. Ne bir çatal, ne bir düşüklük ne de bir kapalılık. Tam altın oran misali :) Renk müthiş yakışmış. Elbise kalem misali vücudunu ikinci bir deri gibi sarmış. Bel bölgesindeki detaylar güzel bir hareketlilik katmış.

Berrak Tüzünataç kırmızı halıda en zevkli birkaç ünlümüzden biri. Her zaman kendine yakışanı seçmekte başarılı. Saçlarına salaş bir topuz yaptırmış. Makyajı kusursuz. Tam anlamıyla Hollywood ünlülerinde görmeye alıştığımız güzellikte. Sadece sallantılı bir küpe ve bilezik takmış o kadar. Clutch olarak Jimmy Choo 'nun Candy Glitter modelini kullanmış. Clutch bilekliği ile birarada çok hoş görünüyor. Ne yazık ki ayakkabılarını net göremiyoruz ama ucundan görünen dore bir seçim yaptığı.

Berrak Tüzünataç keşke davetlere nadir katılmasada güzelliğine ve şıklığına hasret kalmasam !




Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top