19 Ağustos 2012 Pazar

0

Benefit Ganimetlerim;)



Tatilim sırasında Sephora da indirimdeydi. Ancak gözlemlediğim kadarıyla Sephora indirimi anavatanında daha bir avantajlı oluyor! Aklınıza gelen gelmeyen markalarda hatrı sayılır oranda indirim vardı. Mesela mı? Benefit! Sonra, Bare Escentuals. Biraz daha ileri gideyim; Urban Decay! Pek çok parfüm markasının muhtelif parfümleri. Onun dışında Lancome, Dior, Strivectin gibi sağlam markaların cilt bakım kofreleri. Şimdi söyleyin bana, bu şartlar altında benim gibi makyaj delisi bir bloggera boş durmak yakışır mıydı? Bana yakışmayanı da yapmam tabi;)

Bu yazıda Sephora alışverişimin ilkinden söz edeceğim. Yukarıda belirttiğim gibi Benefit ürünleri indirimdeydi. Benim payıma bu minik güzellikler düştü. Bunların dışında Dandelion allık, Get Even yağlanma önleyici pudra, You Rebel adlı renkli nemlendiricinin her 2 rengi, Ultra Shines lipglossun birkaç rengi de indirimdeydi. Şunu da hemen belirteyim, ben birkaç farklı Sephora'yı gezdim, bahsettiğim indirimli ürünler her şubede bulunmamaktaydı. Yukarıda belirttiklerim aklımda kalanların topluca dile getirilmiş hali;)

Şunu da söyleyeyim: Get Even parlama önleyici pudrada da aklım kaldı. Ancak 2 farklı şubede de aynı sorunla karşılaştım: Maalesef indirim dönemlerinde tıpkı bizde olduğu gibi ürünler fazla kurcalanıyor. Tüm pudraların kutusu açılmıştı, hatta bir tanesinin üzerindeki süngerde bile pudra izi vardı; yani muhtemelen denenmişti o ürün! Ben de vazgeçtim tabi. Aynı şey You Rebel renkli nemlendirici için de geçerliydi, dolayısıyla ondan da feragat etmek zorunda kaldım. (Aman ne büyük fedakarlık;))

Sözü fazla uzatmadan sizleri görsellerle baş başa bırakıyorum:


Kendime hediye aldım, paket bile yaptırdım;) Bayram hediyesi gibi oldu.


4 farklı Benefit ürününden oluşan Finding Mr. Bright seti hem değişik ürünler denemek hem de fiyat açısından oldukça avantajlıydı. Birkaç post sonra kutunun içeriği sizlerle buluşacak ve birkaç kullanımdan sonra (sağlıklı değerlendirme için) da yorumlarım gelecek ürünler hakkında:)


Bu da Ultra Shines serisinden Spiked Punch isimli lipgloss.


Ürünleri kullandıkça yorumlayacağım. O yüzden bu postta görsellerle yetindim. İleride detaylı tanıtımlara hazır olun;) Bir kez daha iyi bayramlar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top