30 Temmuz 2010 Cuma

0

Bu Hafta Ayşe Özyılmazelle Buse'nın Dolabı: Nemlendiriciler



Buse Terim bu hafta genç kızlara güzelliklerine güzellik katmaları için önerilerde bulunuyor. "Merhaba kızlar! Bu hafta sizlere iki güzellik önerim olacak. 
1. Bu bir haber aslında, şimdiden defterinize not edin. Amerika'nın en çok sevilen bakım markalarından biri olan Kiehl's, Akmerkez'de açılıyor. Kullandığım bütün cilt bakım ürünlerinde ben Kiehl's'i tercih ediyorum. Açıldıktan sonra mutlaka uğrayın ve Akai üzümüyle yarattıkları ürünlere bir göz atın. Şahaneler. 
2. Şimdi de sırada annemden öğrenip uyguladığım iki nefis nemlendirici tarifi var. Malzemeleri aktarlardan alabilirsiniz. İlki 'üzümlü kayısılı nemlendirici'. Çok basit! Siyah üzüm çekirdeği kremi, kayısı kremi ve Bepanthen kremi karıştırıp kendi nemlendiricinizi yaratın. Her sabah yıkadıktan sonra yüzünüze sürün. İkinci nemlendirici de şöyle: Yeşil tüpteki Bepanthen, 20 damla kayısı yağı ve eczanede satılan bir adet Evigen ampülü karıştırın. Bir gün buzdolabında bekletin. Oldu size nemlendirici. Ben çok memnunum, üstelik evde güzellik ürünleri yaratırken çok eğleniyorum. Bünyeniz alerjik değilse siz de deneyebilirsiniz." 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top