10 Temmuz 2010 Cumartesi

0

Buse'nin Makyaj "EN"leri

Bir sürü mail ve isteklerinizden sonra makyaj ürünleriyle ilgili bir yazı hazırladım size. Bunlar benim kullandığım ve memnun kaldığım, size önerebileceğim ürünler. Bakım ürünleriyle ilgilide bir yazı hazırladım onuda bu hafta içinde yayınlıcam.. 


1. Guerlain Terakota: Surtınızda kaldıkça bronzlaştıran bir ürün. Yüzünüze sürdüğünüzde çok makyajlı bir görüntüde vermiyor. Ben ne zaman sürsem nerde yandın diye soruyorlar :)
2. Smashbox Halo Hydrating Perfecting Pudra: Bu pudra hayran olduğum ürünlerden biri. Teninizin rengine göre 3 çeşidi var. Ben biraz daha orta renk olanı kullanıyorum.
3. YSL Touche Concealer: Çok memnun olduğum bir concealer. Sadece göz altı için değil kapatmak istediğim yerler içinde kullanıyorum.
4. Dior Blackout Rimel: Geçen aylarda en iyi rimel seçildi. Kirpikleri çok güzel gösteren bir ürün.
5. Benefit Posie Tint Blush : Bununla ilgili size küçük bir sırrım var. Hafif gülümseyin, ortaya çıkan elmacık kemiklerinizin üstüne sürün, muhteşem oluyor!
6. Mac Göz Kalemi ve Eyeliner: Göz kalemi, göz farı, eyeliner gibi gözle ilgili her şeyde tercih ettiğim ve vazgeçilmezim MAC!

Birde size benim bütün makyajlarımı yaptırdığım yeri önericem. Şenay adında tatlı mı tatlı beni her gittiğim yerde en güzel yapan bir makyöz o. Makyaj 45 tl. Aklınızda olsun hatta sadece aklınızda olmasın mutlaka gidip deneyin :)
Adres:
4A Kuaför Tarabya Bayırı No:55
Tarabya/Sarıyer/İstanbul
02122238499

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top