27 Aralık 2010 Pazartesi

0

Hatalıyız ezelden

Sosyal paylaşım mekanlarına takılan memleket evlatları, nasılsınız anacım iyisiniz işallah? Taşına toprağına cümleten gurban olduğumuz memleketimizin muhteşem kurumu diyanet'in başındaki şahane zat neler buyurmuş okudunuz mu acabağ? Okuyup da nedamet getirdiniz mi, yoksa ağlarına yakalandığınız o zehirli o irin kuyusu o yapış yapış ziftli bataklıklarda iyice dibe vurdunuz mu? Ahlakımız şeyoluyo lan farkında mısınız?

Ey bu vatanın muhterem anaları, bacıları teyze ve halaları, yengeleri ve nineleri.. Günlük dayak, taciz, küfür ve tecavüz istihkakınızdan memnun musunuz? Biliyoruz ki her gün içinizden ancak bir iki tanesinin ol sebeplerden öldürülme şansı oluyor. Sabır edin canlarım şekerlerim bi danelerim, sabır eyleyin noolur. Memleket delikanlıları amcaları dayıları babaları dedeleri ve abileri, sizlere layık olabilmek için gece gündüz demeden çalışıyor, uğraşıyor. Çok seviyolar sizi lan.. yeminle bak. Öyle çok seviyorlar ki, ölürem kızlar naz eylemen yani. Bi kadir kıymet bilin. Efendi ölün, temiz ölün.

Şişşt delikanlı! Yakışıklı şey, senden naaber koç? Her birinizi törenle merasimle duayla düğünle pipilerinizi keserek erkek eyledik. Dosta düşmana aç da göster diye diye -özür dileriz ama- galiba biraz deleyledik. Bak yazık kıyamıyorum alayınızı manyak ettik demeye ama anla sen. Erkeksin senn ERKEKSİN SENN!! diye diye, iki gramlık etini kutsaya kutsaya, seni bir ince zarın zebanisi eyledik.

At senin avrat senin silah senin şan senin. Anandan başka bir kadına saygı duymamayı- aç kulağını iyi dinle- ne yazık ki, çoğunlukla yine analardan öğrendin. Yahu çok kadın sevdin, çok aşık oldun ama o kadını ancak anne olunca koyacak bi yer buldun. Ama bi yamuğunu görünce yine affetmedin be civanım? O nasıl iş? Bendeki soruya bak sen! Kızını, evladını yahu ötesi var mı daha, çocuğunu bebeğini kınalı kuzusunu namus belasına öldürebilen biçarelerden söz ediyoruz salağım! Ya ne olacağıdı?

Tamam çok güzel anladınız, şahanesiniz.. Evet sinire kestim. İçimden iki şey aynı şiddetle birbirini ite kaka geliyor: Ya olabildiğince çemkirecem, bağıracam çağıracam ve bi boka yaramayacak. Ya da alayına boşverip keyfime bakacam, yine bi boka yaramayacak.

Eh ama en azından şurada dökülüp bi parça hafifliyorum yav az şey değil.
Pöff hakikaten.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top