27 Kasım 2011 Pazar

0

Kendin Yap: İpad Çanta


Biliyorum sizlere bu projemizi haftalar önce duyurmama rağmen yayınlamakta biraz geç kaldım. Ama inanın bilgisayarımın bana yarattığı zorluklar nedeniyle oldu bu aksaklık, bu sebeple sizden özür diliyorum öncelikle. Bu projemiz yine Derya ve ben tarafından yapıldı. Zevkle takip ettiğimiz PS I Made This blogundan beğendiğimiz projelerden bir digeri buda. Asıl kullanımı İpad çantası olarak, ama biz içine makyaj malzemelerimiz, bir kaç kredi kartı ve para koymayida denedik ve gayet başarılı oldu :) Yani bu çantayı sadece İpadiniz için değil, gece çıkarken veya taşıyacak çok fazla bir şeyiniz olmadığı zamanda kullanabilirsiniz. 


ihtiyacınız olan malzemeler:
-Makas
-Silikon tabanca
-Siyah, beyaz, turuncu ve pembe renkte bant
-Cırt cırt (çantayı kapatabilmek için)
-Astar veya düz, yumuşak amerikan servis 



1. İlk önce yapmanız gereken kullanacağınız astar veya amerikan servisini İpadinizin boyutlarına göre kesmek. 



2. Daha sonra elinizdeki bantlardan pembe renkli olanı (biz bantların renklerini pembe, turuncu, beyaz ve siyah olarak sıraladık) Derya'nin yukarida yaptığı gibi şerit halinde çantaniza yapistiriyorsunuz. 

3. Bantları yapıştırırken aralarında boşluk bırakmamaya ve hizzali bir şekilde yapıştırmaya özen gösterdik. 


Ve aynı işlemi cantamizin hem on hem arka tarafına uyguladık. Size malzemelerde bahsettiğim "cırt cırt" tam tabiriyle hani cırt cirtli ayakkabilarimiz vardı ya işte orada kullanılan cırt cırt :) Ufak bir parça dikdörtgen şeklinde kesip cantanizin kapanan yerine yapıştırın. Böylece çantanızı çok daha rahat açıp kapayabilirsiniz. 


Ve cantamiz hazır! :) Bu arada PSIMade This bu çantanın fikrini Prada'nin meşhur desenlerinden almış. Aşağıda o desenide bulabilirsiniz. Beğendiniz mi? :) 



Kaynak: www.psimadethis.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top