28 Kasım 2012 Çarşamba

0

L'OFFICIEL Türkiye 'de DERİN MERMERCİ !

L'Officiel alınacak dergiler listeme ışık hızıyla girmekle kalmayıp bir de heyecanla acaba bu ay ne var diye kalp atışımı hızlandıranlardan. Kasım ayı Tuba Ünsal kapağı müthiş başarılıydı. Ama Aralık ayı sayısı hepsini ezecek güçte çünkü tam benlik :)


Kapakta Tom Ford elbisesiyle müthiş güzel görünen bir Derin Mermerci. Hem de konuk editör olarak. Sayfalar içinde düzenlediği yılbaşı partisine konuk oluyoruz. Bununla kalmayıp stil sırlarını, sevdiği markaları kısaca bir moda freak neyi okumaktan keyif alırsa herşey mevcut :)
 
Tüm görselleri koyup işin heyecanını bozmak istemiyorum. Instagram hesabımla paralel giderek 2 kolajı ve bazı kareleri sizlerle paylaşıyorum.



Çekimlerde ağırlıklı olarak Tom Ford, Elie Saab ve Valentino kullanılmış. Bazı parçalar kendi gardrobundan. Mekan olarak ablasından dolayı akraba olduğu Alexandre Reza 'nın Paris Place Vendome’daki mücevherevi seçilmiş.
 
Normal halini bildiğimiz için kapakta yoğun fotoşop kullanıldığı ortada. Mesela yüksek çözünürlü fotolarda saç rengine çok çiğ deyip beğenmesekte fotoşoptan olsa gerek karelerde renk kusursuz güzellikte. Yanaklarla oynanmış yüzü gözü ortaya çıkmış. Ama ne kadar fotoşop kullanılsa da bu kadının farklı bir tarzı olduğu da su götürmez bir gerçek. İstediğimiz kadar kıyafetine laf edelim yok estetik yok şu bu diyelim ama bir Derin Mermerci gerçeğini de unutmayalım :) Bazı karelerde Kate Moss 'u andırıyor. Vücut hatları son derece Avrupai. Bu fiziğe çuvalı bile giydirseniz Elie Saab dersiniz.
 
Kısacası buram buram lüks ve jet-set kokan L'Officiel Aralık sayısı keyifli saatler geçirmeniz için ideal !



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top