30 Kasım 2012 Cuma

0

Out Of Stock # 7


Bu ay gene hatrı sayılır miktarda biten ürünüm var. Bakalım neler tükenmiş?

1. Rexona Deodarant: Bu mini boyu sanırım Watsons'tan almıştım. O bir klasik, fazla söze gerek yok. Ve de iyi ki yedeği var;)



2. Yves Rocher Sexy Pulp Mini Boy Rimel: Yazısı burada. 2,5 ml'lik bir rimel. Çok uzun süreli kullandım, ama sonunda bit-ti:)


3. The Body Shop Raspberry Body Butter: Harika bir kokusu var, çok severek kullandım. Body Butter'ın şahane bir icat olduğunu düşünmekteyim:) Aynısından almayacağım, çünkü başka aromalısını kullanmaya başladım.



 4.Biotherm Biocils Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi: 30 ml'lik deneme boyu bir üründü. Bu tip çift fazlı ürünlerin bıraktığı yağlı hissi sevmiyorum. Yine de bu üründe bu his az sayılır. Gözlerimi zaman zaman yaktı. Ayrıca makyajı temizleyebilmek için çok miktarda ürün kullanmanız gerekiyor. Kendi başıma gidip de almam yani, Bioderma Sensibio H20'm yeter bana;)


5. Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief: Yazısı burada. Eylül- Ekim için benim cildime ideal üründü. Baharda Clinique kampanyasında denk gelirsem, bir kavanoz daha alabilirim;)


Benden bu ay bu kadar. Sizler neler bitirdiniz bu ay? Sevgiler:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top