25 Ekim 2009 Pazar

0

Ebru Şallı güzel biz çirkinn


Ebru Şallı şişman kadın çirkindir falan diye bi aşka gelmiş, zenci poposundan girip, vatan er kişilerinin yemekte salça kadında kalça devrini kapattıklarından çıkmış. Böyle salmış bayır aşağı beyanları, inmiş dvd satış durağında yakalayıp çuvallara doldurmak istemiş amaa.. ey gidi ey! cep telefonu şeysiyle helikopter düşürme usulü suikast haberinden, ellerinde kol kadar mızrakla çıkan ve çıkardıkları mızrağı çuvallara sığdıramayan Taraf ahalisinden hallice bir edayla çuvallamış. Ayol hiç değilse Taraf camiası kerhen merhen bi yarım ağız sorry anacım falan dedi, bu hanımkızımızda o da yok.

Hayır şimdi şişman derken göz var nizam var kuralına göre herkeslerce şişman olarak kabul edilen kadınlardan söz ettiğine inansam, sağlıklı yaşam iyi yaşam güzelim yaşam sevdasına hürmeten susacam. Belki bi hayrı dokunur diye. Ve fakat şekerim Ebru hanımcıımın şişman tanımı alayımızı obezitenin kapı dibine hem yetim hem öksüz bi şekilde bırakır, hıhh der çeker gider. Kala kalırız öyle yuvarlacık hatlarımızla.

Bu arada bi şey itiraf edecem, neymiş len bu zenci poposu diye internette bi aranayım dedim. Tavsiye etmiyorum canlarım önce onu bi söyleyeyim. Sabah sabah o kadar popoyla muhatap olmak insanı kendi bedenine bile yabancılaştırıyor. Hoş değil. Cık. Hatta böyle ekranda boy boy zenci popoları ve akabinde kıyaslamalı olarak renk renk popolar yüzbin baloncuk gibi uçuşmaya başlayınca, bende de bir aydınlanma hali vuku buldu. (Bu kısım tavsiye edilebilir faaliyetler kapsamında değerlendirilebilir. Ancak uyarayım peşinen: Sonuç garanti değildir.)

Başka bedenlerin orasına burasına özene bezene kitlenip kalınca, insan evladının kendi bedenine düşmanlık hissetmesi söz konusu olabiliyor. Ellere var da bize yoh mu genel kaidesi mucibince insanlar, ellerin poposuna kaşına gözüne beline tenine sahip olmak için vücutlarına harp ilan edebiliyorlar. Sonra asma germe sistemi çalışan bi takım spor faaliyetleri gibi, efenime söyliyim bir ameliyat masasında bakım onarıma alınmak gibi silahlarını kuşanıyor vee.. günde üç ceviz beş fındık bol seks çok yürüyüş stressiz bi hayat kuşlar çiçekler ve o çiçeklerin çayları temalı bir reklam filminin ağaç arkasından el sallayan figuranı kılıklı bir insan modeline evrilmek için ölümüne savaşıyor.

Ebru Şallı gibi kanaat önderleri oluyor, Ebrucum Şallı gibi yaşam koçları oluyor ve yine hikmetinden sual sorulmaz Ebru bacım gibi komtanları oluyor. Sonra böyle üf üf hohh püff diye cihat ilan ediliyor mıncırılmak için dizayn edilmiş ele avuca gelesi yanlarımıza. (O üffler püffler nedir biliyosunuz di mi? Hayır en azından bi kere bile olsa her solunum yapan organizmanın görmesi gereken bir "Ebru Şallı usulü nefes alıp verme şeysi"dir, ölmeden görülesi şeyler listenize ekleyiverin anacım.)

Ben sordum sabah sabah bazı vatan evlatlarına, "nelaakası var Dilaanımcım asıl o sopa gibi kadınları beğenmezuk!" didiler. Bilgilerinizeahahh..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top