3 Aralık 2009 Perşembe

0

Krem kutularından albüm yapmak

Az önce boşalan iki krem kutusunu elimde evirip çevirdim, tamam lan bu sefer atcam bunları çöpe dedim, ama yine iki üç adımdan geri dönüp süslenme püslenme masasının üstüne bıraktım. Galiba bu kutuları atamamamın, masanın artık sadece bi püslenme masasına dönüşmesiyle yakın ilgisi var. İlgi yakın olduğu için benim galibalarım kaçacak delik arıyor şu an. Onları üstten ikinci çekmecenin sağ arka yanına istifliyorum, üstlerine bu kutuları koyacam. Çekmece dana gibi, o bakımdan yer çok. Misal bunun sol ön tarafında eski defterlerim saten bi güzellik ile halvet olmuş yatıyorlar.

Bi kadın eski günlüklerini neden saten geceliğine sarıp boşalmış krem kutularıyla aynı çekmeceye koyar?

Bazen şunu düşünüyorum: Ben galiba kendime karakterler yaratmaktan bıktım. (Bu galibanın da nereye gideceğini az çok tahmin edebiliyoruz di mi Pericim?)Bıktım ve bıktım. Unutuyorum çünkü! Kimde kaldığımı, kim olmam gerektiğini falan unutuyorum. Bütün bunlar hep o püslenmenin suçu!

Bi kadın süslenmek için oturduğu bol çekmeceli bir süslenme püslenme masasından neden sadece püslenmiş olarak kalkar?

Durup durup onca yıldan sonra neden kendimi şimdi güzel buluyorum? Defterler ve kutular onları sakladığın için minnet duyuyorlar ve seni kandırıyorlar desenize bana? Ki, doğruyu söylemiş olursunuz.. Evet, onlar bana çok bi güzelsin diyorlar. Her bir karakterim inanmaya meyilli..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top