12 Aralık 2009 Cumartesi

0

sesiber.com ve Flash Forward Üzerine...

        Bu akşam itibarıyla sesiber.com a geçiş yaptım. Takip listelerim sıfırlandı. Şu anda çok uykum var, yarın listemi readerden tekrar yapacağım. Beni takip listesine eklemiş olanlar da adresimi http://www.sesiber.com olarak güncellerseniz sevinirim. Aksi taktirde son yazılarım listenizde görünmeyecek.



       Hafta sonu Flash Forward'a başladık, bitirdik. Yeni bölümler Mart ayında yayınlanmaya  başlayacakmış. Senaryosuyla Lost tadında bir dizi. Zaten yapımcıları aynı ve oyuncuların da bazıları Lost' tan.

Konu tüm dünyadaki insanların aynı anda 2 dk. 17 sn. süresince bayılmaları ve bu baygınlık anında 6 ay sonraki aynı tarihteki yaşamlarından ufak bir kesit görmeleri üzerine kurulmuş. Baygınlığın sebebi başlıbaşına bir olay zaten ve bu sırada görünen geleceğe dönük görüntülerin insan psikolojisi üzerinde açtığı derin yaralar, geleceği öğrenme isteğimize sonsuza dek ket vuracak derecede gerçekçi. Tam sevdiğim tarzda bir senaryo. Gerçeğe yakın bilimsel fantaziler oldum olası ilgimi çekmiştir ve 10 bölümü peşpeşe, nefes almadan izledik diyebilirim. Martı nasıl bekleyeceğiz bilemiyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top