31 Mayıs 2011 Salı

0

SUZANNE ROGERS'IN AKIL ALMAZ GARDROBU

Suzanne Rogers; Kanada da yasayan bir stil ikonu olarak dolabini acmis, sadece son iki sezona ait kiyafetleri dolabinda tuttugu icin butun kiyafetleri cok guncel modeller, renk secenekleriyle de yaz icin de gercekten mukemmel bir dolap.. Marie Antoinette tarzinda ki evinde yapilan fotograf cekimleri de cok sanatsal ve basarili omus, suana kadar gordugum en guzel dolap cekimi diyebilirm. Bu yaz one cikan parcalari dolabinda toplayan Suzan Rogers'in dolabini gorunce inanamayacaksiniz..

   Suzanne Rogers 1970 dogumlu, Toronto'da yasiyor. Edward Rogers ile evli olan Suzanne Rogers'in Chloe, Edward ve Jack isimli uc cocuklari var .

   Dolap odasinin genel tarzi Paris Ritz Oteli'nden ilham alinarak tasarlanmis. Suzanne Rogers dolabinda sadece son 2 sezona ait kiyafetleri tuttugunu, gerisini ise kolilere koyarak kaldirdigini soyluyor.
   Sol tarafta dolap odasinin geneli, sagdaki resimde ise Chanel ceketi ve Giambattista Valli ayakkabilari goruluyor.

   Renkli kiyafetleri cok sevdigini soyleyen Suzanne Rogers'in ilk resimde resort 2011 koleksiyonundan Jonathan Saunders marka etek, bluz ve uzun elbise; Mary Katrantzou ceket ve kabarik Vivienne Westwood cicekli elbisesi goruluyor.
   Spring 2011 sezonundan beyaz dantel elbise, bluz ile etekleri ise Dolce&Gabbana ve Erdem markalarina ait..
   Mary Katrantzou'nun spring 2011 sezonundan daha once de bahsetmistim, birbirinden guzel desenli elbiselerinden Suzanne Rogers'in sezonluk dolabinda uc tane var.

   Ilk resimde Marc Jacobs'in yazlik beyaz paltosunu, sagda ustteki resimde Balmain vatkali ceketlerini ve alttaki resimde ise Christopher Kane deri ceketlerini goruyoruz.

   Sol tarafta ustteki resimde fall 2010 sezonundan Dolce&Gabbana beyaz elbisesi ile Giambattista Valli for Gamme Rouge montunu, alttaki resimlerde ise Alexander Mcqueen elbiseleri ile clutchlarini ve Nicholas Kirkwood marka ayakkabilarini gorebiliriz.
   Sezonda tum markalarin one cikan modelleri nerdeyse Suzanne Rogers'in dolabinda var, sagdaki resimde Louis Vuitton'un spring 2011 koleksiyonundan bir elbise ve ayni desenden stilettolari..
   
   Ilk resimde Rodarte'in spring 2011 sezonuna ait cini desenli elbisesi ve ayni desenden Rodarte for Nicholas Kirkwood sandaletleri, ikinci resimde Chanel elbisesi ile bolerosu ve son resimde Erdem elbisesi, Miu Miu cantasi ile Nicholas Kirkwood ayakkabilari goruluyor.

   Alexander Mcqueen'in koleksiyoneri oldugunu, elbiselerini bir sanat eseri gibi gordugunu ve her sezon mutlaka aldigini soyluyor. Soldaki resimde Alexander Mcqueen'den bu sezon aldiklarini gosteriyor. 
   Sagda ustteki resimde spring 2011 sezonundan neon renklerdeki Jil Sander uzun etekleri ve alttaki resimde ise Chloe ayakkabilari ile Lanvin kolyeleri yer aliyor.

   Dolabinda cantalarini, aksesuarlarini ve esarplarini kutulariyla muhafaza ediyor, butun cantalarinin disina resimlerini yapistirarak kullanimi kolaylastiriyor. 

   Renkleri cok sevdigin soyleyen Suzanne Rogers'in en sevdigi rengin pembe oldugunu dusunuyorum, dort pembe Chanel ve pembe Hermes evin renkleriyle de cok uyumlu gorunuyor. 

   Soldaki resimlerde Alexander Mcqueen clutchlari kitaplarin arasina koyarak cok yaratici goruntuler yakalamislar. Sagdaki resimde ise hasir Chanel ve Roger Viviver cantalari var.

   Ayakkabilar da favori markalari YSL, Roger Vivier ve Nicholas Kirkwood; sanirim YSL'nin tribute modelinin Suzanne Rogers'da olmayan rengi yok.
   Sagdaki resimde ise Manolo Blahnik ayakkabilari ve siyah tweed Chanel cantasi..

   Sol ustteki resimde Roger Vivier clutchlari ile ayakkabisi ve alttaki resimde pastel renklerdeki YSL, Brian Atwood, Nicholas Kirkwood ayakkabilari..
   Sag ustteki resimde Nicholas Kirkwood'un erimis mum gorunumlu topugu olan ayakkabilari ve alttaki resimde Roger Vivier clutchi ve yine ayni markanin limited edition ayakkabisini goruyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top