13 Mayıs 2011 Cuma

0

Yürü.




Biliyorsunuz bizim biraz asabi bi başbakanımız var. Bu zatın ağzından çıkan sözler hayli zamandır bu memlekette emir olarak kabul edilmekte. Son örnek, Kars’taki İnsanlık anıtının “yıkın la bunu” fermanıyla yerle yeksan edilmesi oldu malum. Şimdi de şöyle bi cümle kurmuş, gereği ne zaman yerine gelecek meçhul: "Facebook filan falan yahu bunlar çirkin teknoloji"

Bu “filan falan” içinde alayımızın boy sırasına gireceği günler uzak değil.

Bu “filan falan” içinde kıymetli büyüğümüz Recep Tayyip beyin “çirkin teknoloji” tanımından kısmetince nasiplenenlerin fişinin çekileceği günler uzak değil.

Bugüne kadar bu alemde sözlüker olsun, bloglar olsun, blog siteleri, forumlar ve bu minvalde diğer mecralarda yazanlar için artık sözün biteceği günler uzak değil.

Elimizden gelen, yürümekse,

Yürüyelim.

Okumak yazmak öğrenmek kafa bulmak gülmek eğlenmek kızmak sinir sahibi olup küsmek için yürüyelim. Elimiz kolumuz dilimiz ağzımız bağlanmasın diye, henüz ayaklarımız zincirsizken yürüyelim.

Geç olmadan, güç olmadan, sadece kendimiz için değil, çocuklarımız için yürüyelim. Sansüre karşı yürüyelim, internetime dokunma çek elini demek için yürüyelim, ifade özgürlüğü için yürüyelim.

Haydi!


Yürüyüş yer ve tarihleriyle ilgili bilgiler..

Ne oldu ki notu: Blogger bi sapıttı son yazılanları sildi.. Ben de gideni eklemelerle bir daha yazmış oldum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top