17 Mayıs 2011 Salı

0

incetopuk.com ile zevkinize göre ayakkabı tasarlayın!


Türkiye’de ilk defa internet üzerinden KİŞİYE ÖZEL AYAKKABI tasarlanıp üretilmesine fırsat veren bir site var artik. www.incetopuk.com ile; hayalinizdeki ayakkabıyı bulmakta zorlaniyor, kendi tarzınızi yansitmak istiyor, kaliteli ve gerçek deri ayakkabı giymeye önem veren topuklu ayakkabı düşkünü bayanlardansaniz iste sizin icin en dogru adres :)

Incetopuk.com'un araştırmaları ve tüketici görüşlerine gore; bayanlar özellikle yüksek topukta, deri rengi çeşitlerinde ve aksesuar alternatiflerinde aradıklarını bulmakta zorlandıyorlarmis. Bu sonucla yola cikarak size 3 boyutlu ayakkabı tasarlama programı ile önce ayakkabı modellerini belirleminizi sagliyorlar (önü açık ya da kapalı, arkası açık ya da kapalı gibi), daha sonra aksesuar seçip yerleştirebiliyor; son olarak istediğiniz renk ve deri çeşidi ile ayakkabıyi giydirebiliyorsunuz. Sipariş verdikten sonra 15-20 gün içinde hayalinizdeki ayakkabı, % 100 el işçiliği ile üretilerek, size teslim ediliyor. 
  
 Hanımlar ben bu siteye ve bu fikre hayran kaldım. Hepimizin hayatında "dümdüz siyah ince topuklu bir ayakkabı arıyorum ama hiç bir yerde yok!" dediği günler olmuştur eminim ki. O topuklu o kadar basit bir ayakkabidir ki hiç bir yerde bulamaz cildirirsiniz ve o sizin en ihtiyacınız olan şeydir. işte bunu hissettiğiniz her an artık size yardımcı olabilecek bir site var hemen incelemeye alın derim: 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top