25 Mayıs 2011 Çarşamba

0

RENKLI KOTLAR VE PANTALONLAR HERYERDE

Sezonun baslica trendi olan renk kombinleri ile beraber renkli kotlar ve pantalonlar on plana cikti. Suan Jbrand, Rag&Bone, Paige, Cheap Monday, Rich&Skinny, M2F, Zara ve Topshop gibi markalar da renkli kotlar bulmak mumkun..

   Pastel tonlardaki renkli kotlar benim favorilerimden hem renkli bir goruntu yaratiyor hem de cok sik duruyorlar.
   Rachel Bilson acik pembe Jbrand kotunu bej rengi Vanessa Bruno marka bluzu ve sari stiletollari ile birlikte giyerek cok guzel bir renk uyumu yakalamis.
   Leann Rimes pastel tonlarda M2F marka nil yesili kotunu, taba rengi topuklu sandaletleri, natural renklerde yilan derisi cantasi ve bordo Alexander Mcqueen sali ile tamamlayarak hos bir uyum yakalamis.
   Acik pembe (pale rose) Jbrand 811 kot tercih eden Nicky Hilton duz sandaletleri, dokumlu bluzu ve yilan derisi Devi Kroell cantasi ile guzel bir goruntu sergiliyor.
   Cameron Diaz ise Rag&Bone marka pastel tonlarda pembe kotunu beyaz tshirt, bej blazer ve kahve rengi Bottega Venetta cantasi ile kombinleyerek yaza uygun bir goruntu yaratmis.

   Twilight filmi ile taninan ve tarziyla konusulmaya baslanan Anna Kendrick cimen yesili Zara pantolonunu kollari tulden bir blazer ceketle tamamlayarak farkli ve guzel olmus.
   Haki yesili pantalon tercih eden Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow ve Victoria Beckham arasinda benim en begendigim Victoria beckham'in giyim tarzi oldu. Dokumlu haki rengi pantalonunu, gri tshirt, siyah blazer ve ten rengi Brian Atwood stilettolari ile tamamlayarak mukemmel bir uyum yakalamis.

   Blake Lively elektrik mavisi Tibi pantolunu, Joie atleti, Emilio Pucci altin rengi ceketi, Brian Atwood zimba detayli stilettolari ve toprak rengi Chanel cantasi ile tek kelimeyle muhtesem gorunuyor.
   Malin Akerman mavi kotunu klasik bir sekilde giymeyi tercih etmis fakat taktigi iri kolyesi ile kiyafetine hareket katmis.
   Elektrik mavisi kot tercih eden bir baska isim de Kim Kardashian, siyah Rick Owens deri ceket ve siyah Christian Louboutin zimba detayli cizme ile giyerek rock-chic bir tarz yaratmis.
   Nicky Hilton turkuaz rengi kotunu siyah ile birlikte giymeyi tercih etmis, bence cok fazla siyah kullanmis daha naturel renkler tercih etseydi daha sik bir goruntu yaratabilirdi.

   Bordoya yakin koyu kirmizi bir kot tercih eden Alexa Chung cogu zaman oldugu gibi yine farkli bir tarz yaratmis.
   Kirmizi pantalon tercih eden Hayden Panettiere ve Fergie cok benzer tarzda giyinmisler. Hayden Panettiere duz cizme ile giyerek daha spor bir hale getirmis, Fergie ise topuklu ayakkabi ile daha feminen bir goruntu sergilemis.
   Rachel Bilson'in ates kirmizisi pacasi kivrik pantalonu biraz bol olmus, pacasi biraz daha dar ve kivrik kismi da daha ince olsaydi daha sik olabilirdi.

   Nicky Hilton; mor Jbrand skinny kotu, siyah suet onu fiyonklu Isabel Marant ayakkabilari, siyah bluzu ve siyah mini Celine Boston modeli cantasi ile sezonun modasina uygun ve sik olmus.
   Rachel Bilson'in murdum rengi pantalonu ile bej rengi suet bootielerinin uyumunu cok begendim , birbirine yakisan renkleri guzel biraraya getirmis.
   Jessica Alba son derece gunluk bir sekilde karsimizda, eger mor pantalon yerine duz bir kot giyseydi kiyafetinin hicbir ozelligi olmazdi son derece siradan bir goruntu olurdu.
   Fergie'nin yuksek belli murdum rengi kotu degisik ve guzel bir secim olmus.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top