28 Aralık 2011 Çarşamba

0

Cekilisvar.Net Web Sitesi Tanıtım Yazısı

İtiraf edelim, hepimiz bayılıyoruz sevgili bloggerların çekiliş haberlerine;) O yüzden elimizden geldiğince yayıyoruz güzel haberleri dört bir yana. Hatta belki bize çıkar diye umutlanmaktan da geri durmuyoruz:)

Belki bazen düşünmüşsünüzdür: Çekiliş haberleri şöyle derli toplu tek bir yerde bulunsun diye. İşte tam bu noktada mail kutuma düşen ve fikir olarak çok hoşuma giden bir haberi sizlerle paylaşmak istiyorum. Sevgilerimle.




Sürpriz yapmak, hediye vermek, dostluk kurmak ve eğlendirmek…
Aslında amacımızı ve bizi bu kelimelerle anlatmak doğru olur.İnsanların bir araya gelmesinden güç doğacağına inanıyoruz.Bu yüzden ”Cekilisvar.Net‘i sizinle paylaşıyoruz ve bizi destekyeceğinize gönülden inanıyoruz.Cekilisvar.net te süpriz çekilişlere katılabileceğiniz gibi siz de ücretsiz cekiliş düzenleyip yüzlerce kişiye ulaşabilirsiniz.Süpriz çekiliş haberlerini kaçırmamak için bizi sosyal medyada veya mail yoluyla veya sitemize katılılarak takip edebilirsiniz.Sitemiz hakkında düşünceleriniz bizim için önemli, hertürlü öneri ve eleştirilere açığız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top