1 Kasım 2012 Perşembe

0

Most Loved: Clinique Colour Surge Eye Shadow Palette



Ne zamandır sevdiğim makyaj malzemelerimi köşemi ihmal etmişim. Bu nedenle bu köşenin şimdiki konuğu emektar bir far paleti: Clinique Colour Surge Eye Shadow Palette

Ne demek istediğim kapağı kaldırılınca ortaya çıkıyor. En çok kullandıklarım ya bitmiş ya da bitmek üzere. Diğerleri ise içine çökmüş durumda, onların da sonu yakın yani:)


Bu paleti sanırım 4 yıl önce havaalanından almıştım. İçindeki renk çeşitliliği bu paleti seçmemi sağladı. 4 yıl içinde en sık kullandığım paletlerden biri oldu. Özellikle sabah okula hazırlanırken  göz makyajımda alelacele bu renkleri kullandım:)

Ürünün yapısına gelince; bir kere farlar tek başına çok pigmentli değil. Altına bir baz uygularsanız renkler daha iyi ortaya çıkıyor. Sol üstteki 2 kahve, en soldaki yeşil ve alttaki koyu pembe en pigmentliler, dolayısıyla far bazına en az ihtiyaç duyan renkler. Bu saydıklarım dışındakiler ise far bazı olmadan maalesef soluk kalıyor, pek renk vermiyor.

Fırçası ise orta karar. Ben süngerli tarafını daha başarılı buluyorum. Ancak genelde bu tip paletlerdeki aplikatörler zaten çok sevilmiyor. O yüzden ben her makyajda kendi fırçalarımı kullanma taraftarıyım. 

Sizin vazgeçemediğiniz, emektar makyaj malzemeleriniz neler? Sevgiler:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top