27 Haziran 2013 Perşembe

0

TOPUKLU AYAKKABI

Bir kadının olmazsa olmazı topuklu ayakkabı modelleridir. Hani bir klasik soru vardır ya; bir adaya düşseniz alacağınız üç şey ne olurdu? diye, kesinlikle üç şeyden birisi topuklu ayakkabılar olurdu. Uzun yıllardan beri önemli ayakkabı modelleri arasında yerini almış durumda. Şöyle bir baktığınız zaman ayrıcalık içerisinde olan topuklu ayakkabı tasarımları artık kolay kolay karşımıza çıkmıyor. Önceleri çeşit fazla olmayınca her modeli beğenirdik. Şimdilerde o kadar fazla alternatif var ki, 2013 topuklu ayakkabı modelleri arasından hangi tasarımı seçeceğinize karar veremiyorsunuz. Ünlü markaların yarışları zaten bunu net bir şekilde gösteriyor.

Basit bir ayakkabı seçiminde dahi sizi kararsız yapacak çok fazla neden olabilir. Daha doğrusu seçim yaparken çok fazla detayı düşünerek doğru kararlar verebilirsiniz. İlk etapta alacağınız topuklu ayakkabı modeli için doğru olan rengi ve giyeceğiniz alana göre tasarımı seçmelisiniz. Günlük giyim için ayrı bir seçim, özel günler için ayrı bir seçim ve özel geceleriniz için ayrı bir seçim yapmalısınız. Giyeceğiniz alana göre doğru olan tasarımı seçeceğinize eminim. Topuklu ayakkabı modelleri arasından giyilecek alana göre yapılan seçimleri renk açısından düşünerek yapabilirsiniz. Doğru rengi bulmak için arayış içerisinde olun.


Topuklu ayakkabılar için renk seçimini neye göre belirleyebilirsiniz? Bu soruyu bayanlar sıkça soruyor. Her yazıda da aynı detaydan bahsediyorum. Renk seçimini dolabınız ile iç içe uyum sağlayacak şekilde yapabilirsiniz. Eğer kırmızı renkli tonlar fazla ise alacağınız model de kırmızı ile uyumlu bir topuklu ayakkabı modeli olmalıdır. Tabi kombin için de doğru renkleri seçebilmek son derece önemlidir. Siz modanıza göre uyum sağladığını düşündüğünü herhangi bir tasarımı seçebilirsiniz.



















































































































































































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top