28 Kasım 2013 Perşembe

0

2014 Kazak Modelleri

2014 kazak modelleri, kazak modelleri, kısa kazaklar, geleneksel motifli kazaklar, salaş kazaklar, dar kazaklar, bol kesim kazaklar
Her yıl olduğu gibi bu yılda ülkemizde soğuk iliklerimize kadar işleyeceğe benziyor. Doğal olarak yeri gelecek kat kat giyineceğiz, yeri gelecek inat edeceğiz hastalanıp yatak döşek yatacağız. Sonuçta hastalanmak yerine bari şık bir görünüme ulaşıp da kat kat giyinmeyi yeğleyeceğiz biz bayanlar. Bu noktada önemli olan bari hem sıcak tutmayı sağlayan hem hoş bir görünüm veren kazak modellerine ulaşmak. Zor olsa da 2014 yılı için hazırlanan kazak modellerinden size bu konuda yardımcı olacak modelleri bir araya getirdik.

Bu yıl trend kazaklar kısa kazaklar. Daha çok gömlek üstüne giyinildiğinde daha hoş bir görünüm kazanan bu kazaklar bayanlarımızı zayıf gösterecek bir özelliğe de sahip. İşte bu yüzden geçen sene son dönemler çıkan bu kısa kazaklar bu senede tüm bayanların kurtarıcı olacak gibi görünüyor. Ayrıca daha çok bol kesim kazakların vitrinlerde yer alacağını siz bayanlara söylemeyi borç biliriz. Şöyle bir gerçek var ki dar kazakların verdiği görüntüyle bu salaş kazakların verdiği görüntüyü karşılaştırırsak bence salaş kazaklar sizlere daha çok yakışacak.
Bunun dışında tek renk modeller söz konusu olduğu gibi geleneksel motifli kazaklar ve anne örgüsü kazak modelleri de gerçekten denenmeye değer. Daha çok günlük hayatta sizlere fayda sağlayacak bu sanat eserlerini üzerinizde gördüğünde gerçekten çok yakıştıracaksınız.



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top