28 Kasım 2013 Perşembe

0

Kalem Farlar (Essence ve Rimmel London)

Son zamankarda kalem farlar ve kalem rujlar çok moda.Herkes kullanım kolaylığı için kalem ürünleri tercih ediyor.Ruj için kullanım kolaylığı sağladığı doğru fakat benim için kalem farın kullanım çok pratik değil.
Bugün elimde bulunan 2 kalem fardan bahsedicem.Aslında Flormar ve hiç kullanmadığım Sephora farlarım da var ama nedense elim bunlara gitmiş.


Bende Rimmel London Scandaleyes serisinin 002 numaralı rengi bulletprof beige rengi var.Bunu ilk aldığımda çok kullanmıştım.Üşengeç sabahlarda sadece bunu sürüp işe gidiyordum.Bu amaç için ideal.Renk tam benlik.Göze çok güzel bir aydınlık veriyor.


Essence'in Stays No Matter What serisinden ise 07 numaralı ehipped white frosting rengini tercih etmem hiç şaşırtıcı değil.Bu rengi kaç altlarında ve göz içinde aydınlatma amacıyla almıştım fakat malesef umduğumu bulamadım.Çünkü far iyi dağılmıyor.Topak topak duruyor.Bu da göz kapağına tek başına sürülebilir fakat bunun için rengi çok açık.Ben tek başına çok açık farları sevmiyorum.


Rimmel'in rengi kesinlikle çok daha güzel.Yapısını daha çok beğendim.Dağtması daha kolay.Bu kalemlerde dağıtma sorunum olduğu için pratik bulmuyorum.Üzerine toz far sürmeyi de sevmiyorum.Öyle karışık durumlar.Ayrıca her ikiside asansörlü değil ve açması çok zor.Az önce bendeki büyük kalemtraşı denedim fakat bu kalemler için geldi.Ama ikisini de aldığıma pişman değilim.


Üstteki Rimmel London alttaki Essence.Her ikisinin de rengi çok güzel.Çok beğenerek almıştım.Essencin yapısının daha kalın olduğu ve hafif topaklanma yaptığı bu fotoğraftan da belli bence.


İkisinden birini alıcaksanız Rimmel London'ı almanızı tavsiye ederim.Onun kalıcılığı da iyi.Rimmel London'ı Watsons,Essence'i Gratis mağazalarında bulabilirsiniz.Fiyatlarını tam hatırlamıyorum ama Essence 8-9TL,Rimmel 12-13TL olması lazım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top