28 Kasım 2013 Perşembe

0

Fashion - Lanvin:Spring-Summer/2014 Runway Show


     Ve Tanrı 1961 yılında Alber Elbaz'ı yarattı.Alber Elbaz 12 senedir Lanvin moda evi için tasarlıyor.Umuyorum ki önümüzde ki 12 sene boyunca tasarlamaya devam eder.Çünkü,onun dahi zekasıyla Lanvin bir başka oluyor.

    Her zaman Lanvin ile ilgili bir haber çıktığında ya da bir defilesi olduğunda izlemeden edemediğim bir moda evi.Bu yüzden bugün de Lanvin'in Spring-Summer/2014  erkek defilesini izledim ve sevdiğim parçaları bir araya getirdim.

  Alber Elbaz geçen sene de olduğu gibi bu sene de erkekler de klasik tarzı kullanmış.Tabii bu klasik tarzı klasiklikten kurtarmak için başka yollara başvurmuş.Geçen seneye göre daha renkli gömlekler ve daha renkli takımlar kullanmış.Lanvin Spring-Summer/2014 runway showda da bununla karşılaşıcaz.







    Lanvin erkek defilesini izledikten sonra kendi beğendiğim birkaç parçayı paylaşıcam;

  Aşağıda erkek takım elbiselerinin Alber Elbaz'ın elleriyle nasıl da rahatlığa kavuştuğunu farkedebilen tek ben değilimdir.Şahsen ben,takım elbiselerin içinde insanların nasıl rahat ettiğini merak etmişimdir hep,bence rahatta değiller ama Lanvin bu sezon takım elbiselerde erkekleri büyük bir rahatlığa kavuşturuyor.


   Herhalde bu tasarımlara en çok Alman erkekler sevinecektir.Sandalet içine çorap giymek kulağa hoş gelmese de Alber Elbaz sayesinde göze hoş geliyor.Spring-Summer/2013'te erkek sandaletlerini çorapsız bir şekilde erkek defilesinde gördüğümüz Lanvin,bu sene çoraplı bir şekilde görüyoruz.Bu da geçen seneyle olan küçük bir farklılık.

 
    Şimdi de üzerimize aldığımız palto ya da trençkotu nasıl farklı giyeceğimizi biz erkekler için farklılaştıran Alber Elbaz tasarımlarını görüyoruz.Bir nebze olsa erkekleri rahat ve farklılığa iten yollar diyebiliriz.

 
    Ve en son olarak yine kısa şortlar ve klasik takımlar.Klasik ayakkabı içine giyilen siyah çorap,klasik bir ceket ve kısa şort birleşirse ortaya bunlar gibi farklı tasarımlar ortaya çıkar.Bu kombinle beraber elinize aldığınız büyük çantalar da erkekleri daha şık gösterecektir.


   Çok uzatmadan iyi ki varsın Alber Elbaz diyorum.Ve benim favori kombinim pembemsi t-shirt ve pembemsi pantolon ile sandaletli olan kombin.

*Alber Elbaz was born in 1961.And Alber Elbaz worked for Lanvin since 2001.I hope he always work.Because,Alber Elbaz is god of Lanvin.

   I watched Lanvin spring-summer/2014 runway show.And i choose my favorite combine for you.Alber Elbaz design classic for men this year.And he design colorful suit this year.

   The upshot of article,Alber Elbaz is genius.And i loved red sandals.I have added to my wishlist.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top