18 Mart 2012 Pazar
0
MALZEMELER
4 yufka
1 su bardağı süt
1 yumurta
1 çay bardağı sıvı yağ
İçi için
Sucuk (Küçük küçük doğranmış)
Kaşar rendesi
Üzeri için
Yumurta sarısı
YAPILIŞI
Yufkayı tezgaha serip üstüne süt-yağ-yumurta karışımını sürün.Uzun uzun şeritler halinde 3 parmak kalınlığında yufkanızı kesin.İçine sucuk ve kaşar rendesini koyup muska şeklinde katlayın.
Diğer yufkalara da aynı işlemi yapın.
Üzerlerine yumurta sarısı sürüp yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin 170 derecede üstleri kızarana dek pişirin.
Sıcak sıcak servis edin.
AFİYET OLSUN.
SUCUKLU KAŞARLI MUSKA BÖREĞİ
MALZEMELER
4 yufka
1 su bardağı süt
1 yumurta
1 çay bardağı sıvı yağ
İçi için
Sucuk (Küçük küçük doğranmış)
Kaşar rendesi
Üzeri için
Yumurta sarısı
YAPILIŞI
Yufkayı tezgaha serip üstüne süt-yağ-yumurta karışımını sürün.Uzun uzun şeritler halinde 3 parmak kalınlığında yufkanızı kesin.İçine sucuk ve kaşar rendesini koyup muska şeklinde katlayın.
Diğer yufkalara da aynı işlemi yapın.
Üzerlerine yumurta sarısı sürüp yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin 170 derecede üstleri kızarana dek pişirin.
Sıcak sıcak servis edin.
AFİYET OLSUN.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder