18 Mart 2012 Pazar

0

SUCUKLU KAŞARLI MUSKA BÖREĞİ




MALZEMELER

4 yufka
1 su bardağı süt
1 yumurta
1 çay bardağı sıvı yağ

İçi için
Sucuk (Küçük küçük doğranmış)
Kaşar rendesi


Üzeri için 

Yumurta sarısı

YAPILIŞI

Yufkayı tezgaha serip üstüne süt-yağ-yumurta karışımını sürün.Uzun uzun şeritler halinde 3 parmak kalınlığında yufkanızı kesin.İçine sucuk ve kaşar rendesini koyup muska şeklinde katlayın.
Diğer yufkalara da aynı işlemi yapın.
Üzerlerine yumurta sarısı sürüp yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin  170 derecede üstleri kızarana dek pişirin.
Sıcak sıcak servis edin.

AFİYET OLSUN.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top