25 Şubat 2011 Cuma

0

Dalan d'Olive Krem



Dalan kimya'nın 70 yıllık bir mazisi var özelliklede sabunlarını alıp kullanmayan yoktur sanırım... Babam hala sabunlarını kullanır başına şampuan sürmüş insan değildir. Kendisi 59 yaşında ama maşallahı var sadece şakaklarında bir iki tane kır saçı vardır, birazda ırsi sanırım.

Dalan son zamanlarda kendini baya bir geliştirdi fiyatlarıda çok uygun. Dalan D'Olive ile tanışmamız ise makyaj çantama küçük bir krem arayışımla başladı. İlk önce sol tarafta gördüğünüz 20 ml olanı aldım, içinde zeytin yağı var böylece E vitamini ve antioksidan özelliğine sahip. Yoğun kıvamlı ve derinlemesine nemlendiriyor, çokta hoş bir kokusu var. Daha sonra baktım ki bu küçücük krem bana yetmeyecek sonra 250 ml olanları ile karşılaştım almamak olmazdı tabi. Küçük boyu ile aynı koku ve özelliklere sahip. Düzenli kullanımda topukları çok güzel yumuşatıyor ayak bakım kremi olarakta kullanılabilir.

Duş jelini ise 4 ay öncesi almışımdır 250 ml.lik onu da kullandığım markayı bulamadığım için aldım. Yeni açıp kullanmaya başladım. Çok memnun kaldım güzel temizliyor ve nemlendirme sağlıyor. Böyle olunca bende sadece yüz temizliği için kullanmaya başladım. Avucuma az miktarda sıkıp köpürterek yüzümü yıkıyorum. Ama şimdi raflarda göremiyorum kaldırıldı mı acaba ?

Sevdim ben bu Dalan ürünlerini, benim diyen markalara taş çıkarır bence...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top