20 Şubat 2012 Pazartesi

0

75 - Kim Daha ŞIK ?

 



İşte aynı davette yaşanan tam anlamıyla bir piştilik örneği daha. Demet Sabancı Çetindoğan ve Edvina Özyeğin, Resort 2012 koleksiyonlarında gönlümde taht kurmuş Nina Ricci elbiseyle.

Elbise taşıması çok riskli bir kesime sahip. Şayet kalça basen denilen illetten biraz olsun sahipseniz elbisenin tüm esprisi gidiverir. Bu kesim için uzun boy her zaman avantajdır.

Edvina Özyeğin 'in bu soğuk havalarda nasıl üşümediğine şaşırsamda elbisenin üstüne hiçbir şey giymemesini taktir ettim. Böylelikle tüm detaylar gözümüzün önünde. Hep diyorumya bazı özel parçalara özen gösterilmeli ve hakkıyla taşınmalı. Zaten her daim çok zarif bir kadın. Vücut yapısına yakışması bir yana taşımasındanki güzelliğide sevdim. Alexander McQueen cluthı çok güzel. Saçlarını toplamış ve minik sallantılı bir küpe takmış.

Demet Sabancı Çetindoğan 'a gelirsek o da haklı olarak elbise üstüne kürk etol/ceket/yelek karışımı bir şey giymiş. Olmasaymış daha iyi olurmuş ama kötüde durmamış. Tek sorunum her zamanki gibi saç modeli ve makyajı. Keşke birisi daha renksiz hatta hayalet makyaj dediğimiz makyaj tekniğinin kendisine çok daha yakışacağını söylese. Portföyünü çok beğendim.

Benim seçimim Edvina Özyeğin 'dir.






Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top