24 Şubat 2012 Cuma

0

Artık Gözümüzden Hiçbir Şey Kaçamayacak :)

 



Sizlere güzel bir haberim var :) Bundan sonra Türkiye 'de düzenlenen davetlerden görsel anlamda gayet donanımlı olacağız. Şu ana kadar sağdan soldan düşük kalite bulduğumuz resimler yüzünden acaba makyajı şöylemidir ya da acaba bunumu giymiştir demeyeceğiz. Mücevherlerden tutun rujun rengine kadar herşey ayan beyan ortada olacak.

Yüksek kalite resimler hemencecik elime geçmeyebilir. Yine eski tarzla kolaj yaparım ama elime geçer geçmez hemen iyi kalite resmi post altına ekleyeceğim. Mesela Begüm Şen 'in Burberry trençkotlu yüksek kalite resmini biraz evvel ekledim. Detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Aynı şekilde konu ettiğim Elif Dürüst, Arzu Sabancı, Edvina Özyeğin, Revna Demirören, Demet Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı 'nın en son resimlerini iyi kalite olarak ait oldukları post altında bulabilirsiniz. Belki bu resimleri gördükten sonra düşünceleriniz değişecektir :)

Tabi resimlere ister istemez eşşek kadar logomu koymak zorundayım. Bu konuda beni anlayacağınızdan eminim.

Yani uzun lafın kısası giyim kuşamını didik didik ettiğimiz tanınmış simalara burdan sesleniyorum. Aman ha sakın bir falso vermeyin :)


Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top