24 Şubat 2012 Cuma

0

EDA TAŞPINAR 'ın SEX'i Ayakkabıları !

 


Geçtiğimiz gece Onur Baştürk 'ün 30'lar temalı Smooth Night Party 'den moda anlamında en güzel kare Eda Taşpınar 'a ait.

Doğrusu 30 'lar gibi aksesuar ve saç modelleri bakımından en zengin dönemi Eda Taşpınar 'ın üstünde pek göremiyorum. Kendisinden daha teatral bir kıyafet beklerdim. Ama bu kıyafetiylede çok şık ve hoş görünüyor orası ayrı.

Elbise çok yakışmış. Saçlar ve makyaj güzel. Ama en dikkat çekici unsur bu saydıklarım değil ayaklarını süsleyen Christian Louboutin 'in Sex stilettoları. İşin orjinal tarafı Sex yazısının stilettolar yanyana geldiğinde ortaya çıkması.

Daha çok yeni piyasaya çıkmasına rağmen Eda Taşpınar 'da gördüğüme sevindim. En azından hakkını verecek biri.



Ha modeli beğendim mi diye sorarsanız hayır derim. Aksine caanım klasik Pigalle 'in harcandığını düşünüyorum. Ama değişikliği ve esprili tasarımları sevenler için ideal bir model. Şahsen Pigalle 'imin üstüne hiçbir şey istemem. Sırf üstünde Sex var diyede gidip 1.400 dolar bayılmam :)

Şu ana kadar 2 kişi Christian Louboutin Sex stilettoları giydi. Selita Ebanks ve Ashanti. Selita Banks 'ın kıyafetindeki ışıltılarla sex taşlı toka çok güzel bir uyum yakalamış. Bunun yanısıra Ashanti 'nin kıyafeti çirkin ve son derece rahatsız edici.Ayakkabılar bu karmaşada harcanıp gitmiş.




Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top