23 Şubat 2012 Perşembe

0

NARS'la makyaj günü!



Dün soruma doğru cevap veren şanslı takipçimle City's Nişantaşı NARS mağazasında makyaj günü düzenledik. Vee Selda Sezer'i NARS ürünlerini kullanarak baştan yarattık :) Bu tarz projelerimiz son hız devam edecek. Neler yaptık, Selda Hanım'a nasıl bir makyaj uyguladık, işte tüm detaylarıyla NARS ile makyaj günümüz..


İlk işim Selda Hanım gelmeden NARS koltuğunda böyle bir fotoğraf çektirmek oldu :)



NARS makyaj uzmanı Ömer Bey, makyaja başlamadan önce Selda Hanım'ın cildini temizleyip tonikledi. Sonrasında Selda Hanım'in cilt tipinden dolayı yağsız baz uyguladı. Kullandığı ürünler sırasıyla; NARS Softening Milk Cleanser, Hydrating Refreshing Lotion ve Aqua Jel Hydrator.


Bu işlemlerden sonra benim NARS ürünleri arasında en beğendiğim ürünlerden biri olan NARS Sheer Glow Fiji Fondöten uygulamaya başladık. Ben daha önce Lancome'un fondötenini kullanıyordum. Çok doğal ve hafif bir fondöten. Kesinlikle bir Buse Terim favorisi! Herkese tavsiye ediyorum!


Transparan pudra cildin çok daha geç yağlanmasını ve makyajın daha kalıcı olmasını sağlıyormuş. Çoğu bayan transparan pudranın pek işe yaramadığını düşünürmüş ama aslında tam tersi çok ince bir pudraymış. Ömer Bey makyajı Selda Hanım'a uygularken bir yandan da bu tüyoları verdi :) Sol üst resimde elinde göreceğiniz ürün transparan pudra. Alt resimde gördüğünüz ise "Snow" adlı göz bazı. NARS'in bu göz bazı ile çok iyi sonuç alıyorsunuz. Göz kapağınıza sürdüğünüzde farın dağılmamasını ve kalıcı olmasını sağlıyor.


Vee geldik far kısmına.. Benim en sevdiğimbölüme:) Rengarenk far paletlerini o kadar çok seviyorum ki bir ömür yaşayabilirim onlarla :) Selda Hanım'ın güzel yeşil gözlerini mavi renk bir far seçimi ile ortaya çıkaralım dedik.


Ömer Bey göze mavi far uygulayıp göz içine bordo kalem tercih etti ve çok hoş durdu.



Ve işte sonuç! Gözleri ön plana çıkaran bir makyajı biz çok beğendik, ya siz?





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top