28 Eylül 2012 Cuma

0

ADR at H&M KOLEKSİYONU PARİS’TE MÜKEMMEL BİR PARTİ İLE TANITILDI





Dün gece, Paris moda haftası zirvesinde, tiyatral bir yönü olan abartılı bir parti ile AdR at H&M koleksiyonu tanıtıldı. Moda ikonu Anna Dello Russo ile H&M’in evsahipliğinde düzenlenen Paradis Ball, Paris’in ünlü gece kulübü Paradis Latin’de gerçekleşti. Gösterişli parti; modayı, performansı ve müzik sanatçısı Azealia Banks’in canlı performansını birleştirdi. Olivier Theyskens, Rachel Zoe, Jefferson Hack, Poppy Delevingne, Peter Dundas ve süper modeller Karlie Kloss, Constance Jablonski, Liya Kebede, Isabeli Fontana ile birlikte moda tutkunları kutlama için bir araya geldi.

AdR’nin modanın hayal kurmanızı sağlayan bir şey olduğu düşüncesine sadık kalan alışılmadık partisi, sınır tanımayacak denli şık ve eğlenceli takı, ayakkabı ve aksesuar koleksiyonunu sunmak için mükemmel ortamdı. Koleksiyon, H&M için Anna Dello Russo tarafından tasarlandı ve dünya çapında 140 mağazada, Türkiye’de ise H&M İstinye Park mağazasında 4 Ekim 2012 tarihinden itibaren satışa sunulacaktır.

Anna Dello Russo, “Konuklara unutulmaz bir deneyim yaşatmak istedik: kırmızı halıda başlayan ve dans pistinde sona eren gittikçe değişen bir gece. Bir yandan saf Paris eğlencesi diğer yandan moda karuseli metaforu olarak görülebilecek eğlenceli bir kabare gösterisi oluşturduk. Vogue izleri taşıyan bir performans da gerçekleşti. Etrafımda koleksiyonu taşıyan beklenmeyen bir mini AdR ordusu vardı. Benim için aşırılık başarıdır” diyor.

“Enteresanlığı daha geniş kitlelere ulaştırmak çok mükemmel ve işte H&M’in bu işbirliği ile yaptığı da bu. Gerçekten eğlenceli bir geceydi” diyor Caroline de Maigret.

“İnsanlar Anna’yı seviyor: korkusuz, sahneyi seviyor ve mükemmel iletişimci. Anna’nın tam bir pop tarzı var: eminim Andy Warhol çok severdi.” diyor Giovanna Battaglia.

H&M Kreatif Danışmanı Margareta van den Bosch “Paradis Ball, tamamen fantezi ve dekorasyonla ilgili bir koleksiyonu sunmanın mükemmel bir yoluydu. Özellikle ilham verici bulduğum optimist enerjiyle göz alıcıydı. Müşterilerimizin satış günü için heyecanlı olduğunu umuyoruz.” diyor.

Etkinliğin ve koleksiyonun fotoğrafları için lütfen hm.com/press adresini ziyaret edin.

Etkinliğin film malzemeleri için lütfen hm.com/press adresini ziyaret edin. Film malzemeleri gün içerisinde sitede bulunabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top