29 Eylül 2012 Cumartesi

0

HALI MODELLERI


2013 halı modellerine bir göz gezdirelim istiyorsanız.
Ev dekorasyonunda mobilyaların rengine, modeline göre ayaklarımızın altına döşeyebileceğimiz binbir çeşit, renk ve modelde halı bulmak mümkün. Yün halıdan, klasik halılara son yılların trend halı modellerinde pamuk gibi yumuşacık basmaya kıyamadığımız; sakallı ip veya püsküllü olarak adlandırdığımız halı tasarımları halı modelleri arasında ilk sırada yerini alıyor.
Özellikli 2013 yılının en gözde rengi kahve ve tonlarından tasarlanmış püsküllü halılar trendler arasında, tabi buna paralel olarak bayanlar kahve tonlarında mobilya seçimi yapıyor. Kullanış ve sağlık açısından da kriterleri göz önünde bulunduran bayanlar püsküllü halı seçiminde hiçbir sakınca görmüyorlar. Sağlık ve kalite açısından her geçen gün biraz daha bilinçlenen kullanıcılar ki özellikle çocuklu bayanlar daha da dikkatli halı seçimlerinde.



Seçmekte zorlanacağınız, her renk, modelde kaliteden ve sağlıktan ödün vermeden tasarlanan; tüketicilerin zevkine, tarzına sunulan 2012 – 2013 trend halı modellerini evinizin dekoru için gelin birlikte seçelim.Moda merkezi her zaman yanınızda olmaya devam edecektir.BİZDEN AYRILMAYIN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top