30 Eylül 2012 Pazar

0

Madonna vs Lady Gaga & Stili

Aynı şehirde, aynı stadyumda, yakın tarihlerde, aynı saatlerde ve hatta aynı hava koşullarında başlayan Madonna ve Lady Gaga konserlerini izledim.

Madonna Konser Biletim
Lady Gaga Konser Biletim

Her iki konserde de sesler, ekip, organizasyon, ışık gösterileri, muhteşem sahne performansları, kostümler her şey sıradışı. Bu çok net.

Ama bu 2 konser sonrası söyleyebilirim ki, Lady Gaga Madonna'yı yemiş.
Ben ki 80lerin hemen başı jenerasyon olarak Madonna'ya kendimi daha yakın bulurum. Madonna CD'm çoktur, Lady Gaga yoktur. Hatta Lady Gaga da kimmiş? Çok değil, 5-6 sene önce hayatımızda bu kadın yoktu. Ama kabul etmek lazım Lady Gaga bugün 80'lerin Madonna'sı olmuş.

Lady Gaga konserindeki ruh, coşku, gürültü, patırtı; tüm o insanüstü dans performansına rağmen Madonna'da yoktu. Madonna konseri Lady Gaga konserinin yanında sönüktü, sessizdi. Oysa daha geçen ay Ayça Modası'nda ne olağanüstü diye anlatmıştım Madonna konserini... Bir dediğim diğerini tutmadı.

Çünkü Gaga kızımız, 75.000 kişinin doldurduğu Stad de France'daki konserini adeta bir bar konseri havasında sürekli seyircisiyle sohbet ederek verdi. Eğlendi, eğlendirdi. Arsızdı, arsızlaştırdı.

Lady Gaga Konseri stad içi - Stad de France

Tüm zamanların stil ikonları arasında gösterilen Madonna, yine bu konuda da Lady Gaga ile karşı karşıya...

Lady Gaga, bugün ne giydiği, ne giymediği ile Kate Middleton kadar takip ediliyor.










 
Lady Gaga, bilmeyenler için 86 doğumlu (evet sadece 26 yaşında), yukarıdaki yeşil kurbağalı kostümü ile Chanel defilesi çıkışı çektiğim marjinalleri dövüp geçer. :) (Kimdi onlar derseniz, tıklayınız: Chanel defilesi çıkışı)

Ayrıca Lady Gaga'nın, İngiltere'nin en inovatif tasarımcısı olarak gösterilen Türk tasarımcımız Hüseyin Çağlayan'ın hastası olduğunu biliyor muydunuz?

İşte Lady Gaga Hüseyin Çağlayan tasarımları ile sahnede ve günlük hayatta...




  

     






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top