28 Eylül 2012 Cuma

0

Ve Belçim Bilgin Erdoğan ile Devam Ediyoruz !!

Saadet Işıl Aksoy ile başlayan uluslararası festivallerde Türk yıldızları çıkartması Belçim Bilgin Erdoğan ile devam ediyor. Umarım bunla kalmaz çünkü bu tarz postları yazmak müthiş keyif ve gurur verici.

Saadet Işıl Aksoy 'un yanında Penelope 'ciğim varken Belçim Bilgin Erdoğan 'ın yanında da bir başka dünya yıldızı Monica Belluci 'yi görüyorsunuz. Önce Toronto Film Festivali ardından San Sebastian Festivali 'n de son filmlerinin tanıtımı için harıl harıl çalışıyorlar.

Belçim Bilgin Erdoğan da kırmızı halıya yakışan bir isim. Toronto ile başlayalım bakalım.





Elbisesi renk açısından epey dikkat çekici. Eteğin kesiminden ben bir Elif Cığızoğlu tasarımıyım diye bas bas bağırıyor. Bir Türk modacıyı seçtiğini görmek sevindirici. Ne yazık ki beğendiğimi söyleyemem. Bir kere cart renkli olmasından dolayı çok ön plana çıkmış olmamış. Üstelik incecik olduğunu bilmesem epey kilo almış derim. Bir basın toplantısı için bana fazla iddialı geldi. Saadet 'in seçimi daha akıllıcaydı. Monica Belluci Dolce&Gabbana elbisesiyle zarif ve hoş görünüyor.




Galada ise Alessandro Dell'Acqua marka elbisesiyle Monica Belluci 'nin Dolce&Gabbana elbisesi birbirlerine çok benzer olmuş. Üzgünüm ama Monica 'nın havası da elbisesi de Belçim Erdoğan 'ı ezmiş geçmiş. Ha kötü mü değil ama daha iyi olabilirdi.


Geçelim San Sebastian 'a ! Galada siyah bir Zuhair Murad seçmiş. Elbisenin kendisini sevmesem de güzel taşıdığını söyleyebilirim. Saçı, makyajı herşey derli toplu klas bir görünüm içinde.




Dünkü basın tanıtımında ise anlam veremediğim bir Zeynep Tosun kombin giymiş. En sevmediğim kıyafeti bu oldu. Hele o ayakkabıların topuğu çok rahatsız edici. Bildiğin beton topuk.
 
Genel olarak zarif, sade ve abartısız havasıyla Belçim Bilgin Erdoğan uluslarası arenada görmekten memnunluk duyduğum bir isim. Ama stil anlamında yeterli olduğunu söylemek zor. Profesyonel ve güvenilir bir styling desteğinin eksikliği bariz ortada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top