23 Ekim 2012 Salı

0

Blogger Buluşması: Bir Fincan Sohbet



Cumartesi günü Ankaralı bloggerlar toplandık, tanıştık, kaynaştık. Kentpark'taki Food 4 U'da güzel yiyecek-içecekler eşliğinde bolca sohbet ettik, fotoğraflar çektik. O kadar blogger biraraya gelince haklı olarak moda, stil, kozmetik ürünlerinden de konuştuk tabii:)

Bu buluşmanın organizatörleri Alice, J.D ve Hande de sağ olsunlar bizler için pek çok güzellik düşünmüş. En alttaki iki fotoğrafı görünce ne demek istediğimi anlayacaksınız;) Ayrıca Tanaçan Kozmetik'ten gelen China Glaze ojeler de bayıldığımız bir diğer sürprizdi. Kısacası her şey harikaydı, emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyor ve bir sonraki buluşmamızı iple çekiyorum. 













Ojenin güzelliğine bakın! Gören herkesin dikkatini çekiyor:) Pembe ile soluk kırmızı arasında gelip giden, içinde irili ufaklı gri simler bulunan müthiş bir oje. Bu arada merak edenler için yüzüğüm Coquet'ten:)






Ve bunlar da hediyelerimiz:)


Missha BB Kreme çok sevindim; çünkü bu kez cildime daha uyumlu tonu aldım:) Ekim Lila Kutusu ile gelen Missha BB Kremin 23 numaralı olması endişelendiğim üzere koyu gelmişti. Bu etkinlikte hediye edilen 21 numara ise cildime tam uydu!:) Sadece bu kadar da değil, çoraplar da birbirinden farklı ve şık; hepsini severek kullanmayı umuyorum.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top